George Burcea s-a intors acasa la Andreea Balan. Ce spun parintii artistei despre divortul fiicei lor:

Chiar daca niciunul nu a confirmat separarea, intre Andreea Balan si George Burcea exista o tensiune. Actorul a plecat din casa artistei si s-a intors abia dupa cateva zile de dorul fetelor sale,

Clara si Ella. Parintii Andreei Balan stiu despre situatia neplacuta prin care trece fiica lor.

De cateva zile, George Burcea nu a mai dat pe acasa, insa dorul de fiicele sale l-a facut sa revina in casa in care locuieste cu Andreea Balan. Sotul vedetei a postat pe una dintre retelele de socializare mai

multe fotografii si filmulete cu Ella si Clara, in timp ce se joaca cu ele. George Burcea este foarte atasat de micute si nu isi doreste ca acestea sa simta ce se petrece intre el si sotia lui in aceste momente.

In timp ce George Burcea se juca cu Ella si Clara, Andreea Balan posta o fotografie pe Instagram, unde a pus o descriere care va pune multa lume pe ganduri: ‘Exista doar o singura fericire in viata: sa iubesti si sa fii iubit’.

Desi niciunul nu a confirmat ca sunt la un pas de divort, gesturile lor vorbesc de la sine. Andreea Balan este tot mai abatuta si trista in ultima perioada, iar asta se poate observa si pe retelele de socializare. Probabil este doar o perioada mai grea pentru cei doi, iar casnicia lor va putea fi salvata.

De câteva zile pe prima pagină a ziarelor este un posibil divorț între Andreea Bălan și George Burcea. Situația lor s-ar fi înrăutățit după ce s-au întors din concediul din Mauritius, acolo unde au fost alături de fiicele lor.

Se pare că vedeta le-ar fi interzis părinților ei să facă vreo declarație pe acest subiect. Mama Andreei Bălan locuiește în București și vine în fiecare zi în casa acesteia, unde o ajută cu fetițele.

„Nu avem nimic spus. Andreea ne-a interzis să dăm declarații despre acest subiect’, a declarat tatăl Andreea Bălan potrivit Impact.ro.