FOTOGRAFIA CARE A STÂRNIT CONTROVERSE! FANII CRED CĂ ANDRA ȘI VLĂDUȚA LUPĂU SUNT RUDE

Fanii cred că Andra și Vlăduța Lupău sunt rude! Fotografia publicată de Vlăduța a stârnit un val de controverse.

Vlăduța Lupău a publicat pe contul ei de socializare o fotografie în care apare alături de Andra.

Cele două artiste se îmbrățișează și zâmbesc larg la cameră, iar poza a stârnit numeroase controverse în rândul fanilor.

Și asta pentru că aceștia n-au putut să nu observe asemănarea izbitoare dintre Vlăduța Lupău

și Andra și s-au întrebat dacă nu cumva cele două cântărețe sunt rude.

”Mamă ce semănaţi…””Ce mult semanati!!!””Zici ca sunteți gemene… Semanati mult!””Mama si fiică… Voi sigur nu sunteți rude?””Sunteți superbe amândouă… Doua surori frumoase!”

” Wow identice!!! Cele mai frumoase din intreaga tara…””Doamne cât de bine semeni cu ea!! Sunteți preferatele mele!!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Ar fi avut o relație amoroasă ascunsă cu saxofonistul Armin Nicoară

Vlăduța Lupău ar fi avut o relație mai mult decât profesională cu talentatul Armin Nicoară. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a aflat în exclusvitate acest detaliu intim din viața cântăreței care a negat cu vehemență și, mai mult de atât, și-a jignit fostul coleg de formație.

„Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut.

Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”,a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Vlăduța Lupău.

Deși CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a aflat, în exclusivitate, că Vlăduța Lupău ar fi avut o relație amoroasă cu fostul său coleg de formație, saxofonistul Armin Nicoară, artista s-a căsătorit civil,

în toamna lui 2019, cu Adrian Rus. Acum, cântăreața a pus la punct ultimele detalii legate de nuntă și a făcut public totul. Mai exact, Vlăduța Lupău va îmbrăca rochia de mireasă pe 30 aprilie 2020. sursa:cancan