Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la biserică. Din nou o ținută neconvențională

Prima Doamnă a României a marcat o apariție publică, alături de șeful statului. Carmen Iohannis a purtat o ținută

neconvențională, duminică, atunci când a participat la slujba de la Biserică. Cuplul prezidențial s-a aflat la Sibiu, cu doar o zi în urmă, când a fost surprins de către membrii presei.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la biserică

Totodată, ținuta afișată de către Carmen Iohannis a atras foarte multe priviri, atunci când Prima Doamnă

a venit alături de președintele României. Cei doi au afișat o mină zâmbitoare și s-au ținut de mână câtă vreme au parcurs drumul până în interiorul lăcașului de cult.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la biserică. Din nou o ținută neconvențională

Carmen Iohannis a purtat o ținută neconvențională, când a participat la slujba de duminică

Carmen Iohannis și președintele Klaus Iohannis sunt împreună de peste 30 de ani. Prima Doamnă uimește mereu prin alegerile sale, la nivel vestimentar, iar cel mai recent exemplu

a fost oferit doar cu o zi în urmă. Este cunoscut că atunci când petrece câte un sfârșit de săptămână la Sibiu, șeful statului participă alături de soția lui la slujbă, într-o biserică din acest oraș.

Lăcașul sfânt este unul în care cuplul prezidențial merge de foarte mulți ani. Atunci când era primar al Sibiului, Klaus Iohannis obișnuia să participe în fiecare duminică la slujba de la biserica Romano-Catolică “Sfânta Treime”.

Prima Doamnă, din nou într-o ținută neconvențională

Carmen Iohannis a ales pentru slujba de duminică, de pe 23 februarie, o ținută vestimentară care a întors foarte multe capete.

Cei doi au ajuns în respectiva biserică cu puțin timp înainte de ora 10:00. Prima Doamnă a purtat o fustă până deasupra genunchilor, dar și o geacă matlasată, în nuanțe de bej.

Paza cuplului prezidențial a fost asigurată de patru ofițeri ai SPP, potrivit știripesurse.ro. Klaus Iohannis nu a oferit niciun fel de declarație celor din presă, aflați la fața locului, dar le-a făcut din mână celor din public. sursa:imact.ro