Anuntul facut de Oana Roman dupa ce a aparut asa alaturi de Marius Elisei, la ziua fetitei lor. Isabela a implinit 6 anisori: „Nu cred ca exista ceva mai greu pentru un copil decat…” Continuarea a emotionat multe femei.

Oana Roman si Marius Elisei au ingropat securea razboiului, de dragul copilului pe care il au impreuna.

In acest weekend, vedeta a sarbatorit cu mare fast ziua de nastere a fetitei lor. Isabela a implinit 6 ani si a fost in centrul atentiei toata ziua.

Oana Roman s-a straduit sa ii ofere fiicei sale o zi de nastere memorabila, intr-o locatie ca de povesti.

La eveniment a luat parte si tatal Marius Elisei, iar la final, s-au pozat toti trei impreuna, cu zambetul pe buze, asemenea unei familii fericite.

Oana Roman a incercat sa-si salveze casnicia de dragul copilului

Fiica Oanei

„Viata mea e uneori prea agitata. Dar astfel cred ca m as plictisi! Nu stiu niciodata cum arata ziua de maine,

mereu ma surprinde cate ceva! Ea insa e singura constatata din viata mea. Pentru ea stiu ca mereu trebuie sa fac mai mult si mai bine si mai frumos.

Ma stradui sa fiu in fiecare zi mai buna. Nu mi iese mereu ! Dar ma culc seara cu sentimentul ca i am oferit tot ce a fost mai bun din mine! Sper sa simta asta. Si sa creasca stiind ca am fost acolo, langa ea, mereu!

Cred ca pt orice copil, mai presus de orice bani, cadouri si distractii, cel mai important e sa simta ca parintii ii sunt aproape in fiecare moment.

Nu cred ca exista ceva mai greu pt un copil decat sa se simta singur. Oricate ar primi, oricat de mare ar fi casa, masina, cadourile, bonele,

soferii, scoala scumpa, nimic nu poate inlocui sentimentul sigurantei pe care il da prezenta parintilor. Grija, atentia, mangaierea, imbratisarea. Asta conteaza.”, a scris Oana Roman pe Instagram.