Horoscop 26 februarie 2020. Trei zodii primesc șansa unui nou început

Horoscop 26 februarie 2020. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri, 26 februarie 2020! Trei zodii primesc șansa unui nou început.

Horoscop 26 februarie 2020. Berbec

Iubirea poate fi cel mai bun tratament, cel mai eficient medicament în momentele când tu sau cel drag nu sunteţi în cea mai bună formă fizică sau psihică.

Te simţi altfel când iubeşti, nici bolile nu mai există, nici supărările nu se mai resimt, doar pentru că iubirea te încarcă de energie din belşug li se transmite miraculos în tot organismul.

Consumi porţii imense de iubire de la partenerul tău şi devine forţa ta vitală, şi acelaşi lucru îi oferi şi tu lui, înapoi, înzecit.

Vă faceţi bine unul altuia prin asemenea gesturi de afecţiune deplină, deci poţi să ceri şi oferi doze din ce în ce mai mari de iubire! Niciodată nu face rău supradoza şi nici nu există reacţii adverse!

Taur

Horoscop 26 februarie 2020. Nu renunţa la o activitate doar pentru că vezi că nu iese perfect aşa cum ai fi dorit! Totul are nevoie de antrenament îndelungat şi concentrat până ce ajungi la un nivel care să te satisfacă.

Şi dacă ai învăţa să patinezi sau să cânţi la un instrument, tot ar fi nevoie să exersezi şi să exersezi luni de zile. Aşa şi cu acel proiect în care te-ai împotmolit.

Pentru că nu evoluează atât de repede şi de bine pe cât sperai, eşti tentat să laşi totul baltă şi să uiţi că ai încercat vreodată, dar dacă faci asta, greşeşti.

Ai să vezi că după câteva zile, săptămâni sau luni de practică, altfel se vor lega lucrurile şi vei fi mândru de tine, ca atare nu abandona! Într-o zi ai să primeşti numai laude că ţi-ai continuat pasiunea!

Horoscop 26 februarie 2020. Gemeni

Nu ajunge doar să visezi frumos – deşi acesta e cel mai bun start către ceea ce vei obţine – dar trebuie să şi faci ceva concret pentru ca visele tale să prindă contur.

Azi treci la fapte, pui mâna pe unelte şi găseşti cea mai directă cale spre împlinirea dorinţelor tale.

Eşti mulţumit de felul cum evoluează lucrurile, semn că deţii toate resursele necesare unui succes deplin, de aceea te implicit trup şi suflet în această minunată construcţie.

Priveşti spre finalul acestei etape cu nerăbdare, cu entuziasm şi cu bucurie, convins că numai de tine depinde ca acest plan să ajungă acolo unde ţi-ai dorit.

Visele tale se materializează superb, dar trebuie să pui umărul concret pentru a atinge acest ţel!

Horoscop 26 februarie 2020. Rac

Întâlneşti azi o persoană ce va juca un rol cât se poate de concret în planurile care te preocupă. Intervine cu o mână de ajutor, nu doar cu un sfat sau o încurajare. Deţine o soluţie materială la problema ta, deci ascultă-l cu luare aminte.

Ai multe de învăţat de la el, deci fă tot posibilul să-i câştigi şi să-i menţii prietenia, pentru că te va salva în cele mai dificile momente.

Te vei bucura multă vreme de sfaturile sale de acum, deci ţine-le minte şi foloseşte-le ori de câte ori ai nevoie.

Leu

Nu te lăsa controlat de cel care ţi se infiltrează astăzi în preajmă, deoarece intenţiile sale nu sunt deloc pozitive.

Horoscop 26 februarie 2020. Urmăreşte el ceva, şi nu e deloc în beneficiul tău. Poartă o mască pe faţă şi te poate induce în eroare căci te-ar putea ghida pe o pistă falsă. Nu crede tot ce ţi se spune azi, nici măcar ordinele care ţi se dau.

Mai bine te îndoieşti la tot ce auzi, pentru că nu par să fie sfaturi în avantajul tău, ci doar al celui care încearcă astfel să te manipuleze.

Sub aparenta amabilitate sau sub falsa autoritate se pot ascunde intenţii egoiste ale cuiva care aşteaptă să-ţi pui energia în slujba sa.

Horoscop 26 februarie 2020. Fecioară

Ai mare grijă la gesturile tale, care ar putea conţine o cantitate mult prea mare de energie, care poate deranja pe alţii, mai sensibili din fire.

Poate ţie îţi plac provocările de acest gen, în care să investeşti tot ce ai, dar alţii se cam tem de atitudinea ta un pic cam agresivă şi o interpretează greşit.

Poartă-te cu mănuşi, pe cât posibil, cu acei oameni care stau cuminţi în umbră şi nu vor să participe la propunerile tale, pentru că nici măcar stimulentele venite de la tine nu-i ajută cu nimic, ci oricum spun nu la orice!

Horoscop 26 februarie 2020. Balanță

Eşti la o răscruce de drumuri şi totuşi nu te grăbeşti să faci pe loc o alegere. Ai nevoie să chibzuieşti mai mult asupra deciziei tale şi bine faci, ca să nu regreţi mai apoi că ar fi fost mai bună cealaltă cale.

Fii sigur că primeşti de sus şi din interiorul tău cea mai înţeleaptă călăuzire pentru a lua decizia optimă pentru tine, dar nu te grăbi!

Cântăreşte argumentele pro şi contra ale celor două căi pe care le ai la dispoziţie şi spune ce ai ales doar după ce eşti convins că le-ai analizat atent pe toate feţele.

Dacă te-ai decis, bravo, mergi pe calea aleasă convins că este perfectă pentru binele tău!

Scorpion

Nu te îngrijora mai mult decât e cazul dacă dai azi piept cu o situaţie neplăcută. Păstrează-ţi calmul şi nu începe să vezi în jur doar pericole şi duşmani, pentru că acestea sunt numai în imaginaţia ta.

Horoscop 26 februarie 2020. Ai putea exagera fără motiv gravitatea unei situaţii doar pentru că laşi gândirea negativă să te domine. Nu lua decizii tranşante pe care nu le vei putea schimba după aceea, pentru că nimic nu e atât de grav pe cât ţi se pare acum, pe moment.

Lasă norul de furtună să treacă şi după aceea vei lua decizii. Acum, sub şocul evenimentului, ai putea face o alegere greşită, având impresia că totul e groaznic, deşi nu e!

Horoscop 26 februarie 2020. Săgetător

Ai planificat demult o călătorie şi i-a sosit vremea! Pleci la drum cu bucurie, cu mari speranţe faţă de ceea ce vei găsi la destinaţie, dar deşi este o deplasare organizată până în cele mai mici detalii, nu fi atât de sigur că-ţi vor ieşi ca la carte.

Multe surprize se pot ivi pe parcurs, deci n-ar strica să ai un plan de rezervă în minte.

Nici nu ştii cum apare o situaţie neprevăzută pe parcurs ce te obligă să faci alegeri complet noi, iar spiritul tău prevăzător îşi va spune cuvântul. Dacă ţi-ai făcut lecţia de acasă, vei schimba uşor macazul din mers.

Horoscop 26 februarie 2020. Capricorn

Toate bune şi frumoase azi în program, ai o atitudine tonică şi pozitivă şi mai ai şi norocul unui anturaj la fel de optimist ca şi tine.

Succesul nu întârzie să apară atunci când te implici cu asemenea bucurie pe chip şi cu încredere deplină în rezultatele finale.

Veştile bune apar de pretutindeni, încât se poate vorbi de o zi de vârf indiferent de planul în care vei folosi auspiciile acestea minunate.

Ar fi păcat să laşi asemenea zi să treacă fără a face ceva interesant pe parcurs, pentru că ar trebui să-ţi iasă toate ca unse, mult mai repede şi mai uşor decât în alte zile.

Vărsător

Nu ai cum să te simţi bine într-un anturaj în care nu se discută decât despre boli, probleme şi necazuri. Sigur, le ai şi tu pe ale tale, tocmai de aceea nu e nicio plăcere să te împovărezi şi cu ale altora.

Horoscop 26 februarie 2020. Cei din jurul tău nu ştiu să se abţină de la poveştile lor lacrimogene ci monopolizează discuţia, ca atare ar fi bine să-i asculţi, dar fără să pui la suflet ceea ce auzi.

Nu încerca să preiei pe umerii tăi grijile lor, pentru că nu ai nevoie de aşa ceva.

Uneori chiar e bine să pui o platoşă de siguranţă între tine şi ceilalţi, ca să nu te molipseşti de ceea ce îi supără pe ei.

Horoscop 26 februarie 2020. Pești

Luptă pentru principiile în care crezi şi pentru şansa ta de a-ţi demonstra valoarea. Azi poţi fi printre învingători dacă îţi pui în joc toate forţele, pentru că e totuşi o competiţie aici.

Sunt şi alţii la fel de bine pregătiţi, la fel de ambiţioşi şi dornici de succes, deci să nu crezi că va fi simplă confruntarea.

Ai toate atuurile pentru a ieşi învingător din această comparare de forţe, experienţe sau cunoştinţe. E un concurs în care trebuie să arăţi că eşti cel mai bun, că nu te laşi intimidat nici măcar de cei a căror valoare o recunoşti şi o admiri. Orice competiţie de idei sau de forţe te poate propulsa în frunte pentru că eşti printre cei mai buni! Sursa: acvaria.com