Bărbatul s-a trezit la ușă cu amanta și cu un copil! Reacția soției a fost una de milioane! Nimeni nu se aștepta la așa ceva…

Aceasta este incredibila poveste a unui soț ce s-a trezit la ușă cu amanta. Reacția soției a fost una de-a dreptul neașteptată.

Se întâmpla în 1947, la scurt timp după ce Dorothy și Cecil se căsătoriseră. Pe cealaltă femeie o chema Lilian Stewart, iar Dorothy, în loc să-i închidă ușa în nas, a invitat-o în casă, pentru a-i afla povestea.

Astfel, Lilian i-a povestit soției cum l-a întâlnit pe soțul acesteia, pe front, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. A fost o dragoste scurtă, dar pasională.

Când bărbatul s-a întors acasă, s-a căsătorit cu Dorothy, fără ca femeia să-i știe trecutul. Câteva luni mai târziu însă, Lilian a apărut la ușa lor în brațe cu micuța Sandi, rodul iubirii dintre ea și Cecil.

Atunci femeia le-a explicat că a rămas fără un acoperiș deasupra capului, că își caută serviciu și că nu are cine să aibă grijă de micuța ei. A rugat astfel familia tatălui copilului ei să o țină o vreme, până când se pune pe picioare.

Soția lui Cecil însă, în loc să o dea afară din casă, așa cum probabil ar fi procedat majoritatea femeilor, a acceptat pe loc să o țină pe micuța Sandi până când situația mamei ei se îmbunătățește.

După o vreme, Lilian a venit să-și ia copilul acasă. O despărțire dureroasă pentru Dorothy și Cecil, fiindcă până atunci nu reușiseră să aibă copii și o crescuseră pe Sandi ca și cum ar fi fost fata lor, informează unica.ro.

La 70 de ani distanță însă, Sandi a decis să contacteze familia tatălui ei. Astfel, a aflat că mai avea trei surori cu care a ținut legătura și la un moment dat chiar s-au întâlnit scrie a1.ro. (sursa: femina.ro)

Citeste si:
Si-a lasat amanta gravida si a platit-o sa dispara. Amanta era o italianca frumoasa si a lasat-o gravida din greseala. I-a cerut doar sa-i trimita o vedere cand se naste copilul. Peste 9 luni a primit acest mesaj si a lesinat

El avea o căsnicie fericită, cel puțin așa părea din afară. Din păcate, el nu mai era așa fericit, deși își iubea soția, dar avea nevoie de un pic de pasiune în viața lui, un pic de piper, să se simtă iar apreciat. Considera că soția lui se ocupă mai mult de cei doi fii și pe el îl ignoră.

Așa că a întâlnit-o pe ea, o italiancă focoasă. S-a ciocnit de ea în timp ce era în supermarket trimis de soție să ia ulei și zahăr. Italianca, Giovanna l-a fermecat din prima. Era frumoasă, tânără și interesată de el. Aventura lor n-a durat prea mult. El inventa diverse scuze acasă, o scotea în oraș pe Giovanna, se distrau, iar el uita de pamperși și colici câteva ore pe zi.

Soția lui bănuia de ceva vreme că el are pe altcineva și chiar era dispusă să-l ierte dacă era adevărat, dar nu avea nicio dovadă că el a fost infidel.

Într-o zi, Giovanna i-a trimis un sms, trebuia să vorbească urgent! El a venit la întâlnire, ca de obicei cu zâmbetul de buze. N-a durat prea mult. Giovanna i-a spus că a rămas gravidă.

A căzut cerul pe el, se simțea încolțit și nu găsea cale de scăpare. Ceva sau cineva i-a luminat mintea. O s-o plătească pe Giovanna să plece din țară, să se ducă la părinții ei din Sicilia. Da, o să scape de ea.

El avea o sumă de bani importantă ascunsă de soția sa pe care i-a oferit-o Giovannei. Ea a acceptat suma mare de bani și a plecat în Italia. El a rugat-o doar să-l anunțe când va naște, să-i trimită o vedere și să scrie pe ea Spaghete.

După 9 luni, soția găsește în cutia poștală vederea de la italiancă și i se pare tare ciudată. Îi citește soțului ce scria pe vedere:

“Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei cu chiftele, două fără. Trimite sos de roșii.”

Soțul a leșinat.