Andreea Bălan confirmă despărțirea de George Burcea, după ce a fost acuzată că este o înscenare

Este mai mult decât evident că mariajul Andreei Bălan cu George Burcea este la final. Cei doi nu au vorbit încă despre acest subiect sensibil, însă lucrurile nu stau deloc bine între ei.

Enervată la culme de comentariile răutăcioase, Andreea Bălan a confirmat despărțirea de George Burcea.

De o săptămână în presă sunt discutate problemele neașteptate din căsnicia artistei. Faptul că Andreea

Bălan și George Burcea s-au despărțit a fost confirmat chiar de vedetă. Cei doi nu mai formează un cuplu, iar actorul nu mai locuiește alături de soția lui.

Oamenii sunt curioși și îi trimit Andreei Bălan o mulțime de mesaje, unele sunt de încurajare, iar altele sunt destul de răutăcioase. Un comentariu a reușit să o scoată din sărite pe artistă.

O persoană o acuza pe Andreea Bălan că tot ce face acum este doar o înscenare și că face asta doar pentru bani.

‘Dacă te joci cu oamenii care te apreciază și așteaptă postările tale cu sufletul la gură este josnicie grasă! Doar ca să-ți umpli buzunarul cu bani nu apelezi la tertipuri atât de inumane până într-acolo în a-ți însecena un divorț! Cei care o compătimiți și îi da-ți sfaturi…probabil se tevălesc pe jos și ea și George de râs pe seama prostimii

cu care ei se joacă și de care își bat joc în așa hal! Deci, măi oameni buni! Aștia doi că oameni nu se pot numi, fac bani cu nemiluita bătându-și joc de naivitatea voastră!’a comentat o fană, la una dintre postările Andreei Bălan.

Până aici i-a fost! Andreea Bălan nu a mai rezistat și i-a răspuns persoanei care o acuză de înscenarea divorțului. 

‘Scrie în toată presa adevărul’, este răspunsul pe care artista l-a dat. Ceea ce înseamnă că cei doi sunt pe cale de a divorța.

De asemenea, Andreea Bălan a spus că nu mai este împruenă cu George Burcea. Vedeta se află în topul influcencerilor români și își ține mereu fanii la curent. Artista le răspunde celor care îi comentează la fotografii.

Nu s-ar mai scrie și o să înceteze toată vâlva asta dacă faci o declarație, scurtă și la obiect, punct.

‘Suntem împreună, nu divorțăm’ sau ‘Relația trece printr-un impas, rog să ne respectați intimitatea’. Nu crezi??

Oricum multă sănătate vă doresc‘, i-a spus un fan Andreei Bălan. Spre surprinderea tuturor, vedeta a recunoscut: ‘Nu mai suntem împreună’. sursa:viva.ro