Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 – 7 martie 2020. Risc uriaș de accidente, dragostea este într-o oală de presiune

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 – 7 martie 2020 pentru fiecare zodie. Află ce îți rezervă astrele pentru prima săptămână a lunii martie.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 – 7 martie 2020. Cunoscuta astroloagă a realizat horoscopul săptămânal pentru kfetele.ro și a anunțat cum va fi săptămâna care urmează, pentru fiecare zodie în parte. Se anunță o perioadă extrem de grea pentru patru zodii, care pot avea mari dificultăți în carieră, dar și în viața personală. Pentru două zodii, riscul de accidente este uriaș în aceste zile, așa că se recomandă multă prudență.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 – 7 martie 2020 BERBEC

Horoscop Mariana Cojocaru. Berbec- Pe data de 5 Martie Venus va părăsi constelația voastră și va intra în Taur. Rămâneți sub influența conjuncției Lilith-Kiron și acest lucru vă poate afecta relația sentimentală(dragoste), starea de spirit(pentru chestiuni karmice, a căror cauză o văd individual), sănătatea. Unii pot avea probleme de orientare pe carieră(acum și viitor), la ei sau la copii(familie). O perioada grea pentru mulți.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 – 7 martie 2020 TAUR

Taur- Pe data de 5 Martie Venus va intra în domiciliul astral. O veste bună dealtfel… Dar cum va face conjuncție cu Uranus cât de curând, multe relații sentimentale vor fi foarte tensionate. Dragostea este într-o oală sub presiune. Și nu numai ea! La unii poate fi vizată cariera, la alții sănătatea(risc de accidente din diverse cauze, inclusiv accidente de muncă). Previziunile pot viza și familia…

Horoscop Mariana Cojocaru. GEMENI

Gemeni- Cum Mercur(patronul vostru) este încă retrograd, e clar că primăvara debutează haotic. Mulți dintre voi veți simți pe pielea voastră acest aspect. O fi Mercur Retrograd în Pești, lăngă Soare, dar face aspect de cuadratură cu Soarele vostru la naștere. Prima vizată este cariera, secondată de poziția socială. Mulți pot avea tensiuni și certuri în familie(dragoste). Conotațiile sunt karmice, profunde…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 – 7 martie 2020 RAC

Rac- De cele mai multe ori recomand să citiți horoscopul tot, dar dacă ați citit la Berbec ați văzut cum Soarele vostru natal face cuadratură cu Lilith și Kiron. Și nu numai…Cu Axa Karmică(Rac-Capricorn), care vă pune poveri suplimentare. Cum fiecare are karma lui, nu pot să mă hazardez să dau soluții de grup. Că nu toți Racii au același destin comun. Vin pe nivele diferite de evoluție spirituală toți nativii.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 – 7 martie 2020 LEU 

Leu- Spuneam că pe data de 5 Martie Venus va intra în Taur. Conjucția pe care o va face cu Uranus vă poate destabiliza întreaga existență. Uranus este o bombă atmomică pe zona carierei.

Cum Venus este astrul iubirii, poate afecta și planul sentimental(dragoste, familie). Risc crescut de accidente, mai ales că acum este și Mercur Retrograd lângă Soarele din Pești.Sănătatea are nevoie de sfatul meu avizat.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 – 7 martie 2020 FECIOARĂ

Fecioara- O perioadă în care nu veți scăpa de amprenta lui Mercur Retrograd. Cum Mercur este patronul vostru astral și este lângă Soare, într-o constelație unde nu se simte confortabil,

e clar că multe relații vor avea de suferit. Mă refer și la cele de iubire, la cele de familie și la cele de la locul de muncă(carieră, business). Pot fi chiar relații de asociere, colaborare sau socio-politice. Sănătatea cere terapii…

BALANȚĂ

Balanța- Dragostea face diferența. Am auzit de la cineva că spunea de faptul că are o compatibilitate sexuală bună cu partenerul. Compatibilitățile nu se referă la așa ceva… Cum Venus, planeta iubirii, va intra în Taur și va face conjuncție, cei care cu adevărat evoluează sunt abstinenți, cum sunt călugării și pustnicii. În realitate, persoana era folosită, trădată, umilită de acesta… Vă explic, tocmai că este conjuncția Venus-Uranus. Vă spuneam că compatibilitățile sunt cu totul altceva.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 – 7 martie 2020 SCORPION

Scorpion- Sper că ați parcurs acest horoscop, căci multe aspecte vă vizează și pe voi. Mai ales opoziția Soarelui natal cu conjuncția Venus-Uranus din Taur, zodia opusă. Evident, că vizată este

în primul rând relația matrimonial(dragoste). La unii poate fi chiar relația sentimentală, de familie, incluzând chiar copiii sau nepoții. Aceste aspecte vă pot afecta sănătatea(cauze karmice; acolo văd și soluțiile).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 – 7 martie 2020 SĂGETĂTOR

Săgetător- Aspectul central și al săptămânii care urmează este cuadratura Soarelui natal cu Mercur Retrograd conjunct cu Soarele din Pești. La acesta mai adaug intrarea lui Venus în Taur pe data de 5 martie, care va face conjuncție cu Uranus și va fi un fel de bombă atomică pe destinul multor zodii. Cum voi sunteți marcați ca fiind schizotimici și ciclotimici în zodiac, diferența o face astrograma personală…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 – 7 martie 2020 CAPRICORN

Capricorn- Veți fi între ciocan și nicovală mulți dintre voi. O perioadă foarte delicată, în care unii nu știu nici măcar în ce direcție să o ia. Cred că ați citit care sunt aspectele săptămânii următoare la celelalte zodii.

La voi aspectele sunt și mai presante, de aceea nu mă pot încumeta să dau soluții de ieșire din acest labirint karmic,deoarece sunt ultra-generale și nu personale.Vizată e sănătatea și nu numai.

VĂRSĂTOR

Vărsător- Nici voi nu stați pe roze atunci când este vorba de dragoste. De ce? Pentru că Soartele natal va face aspect de cuadratură după data de 5 martie cu Uranus conjunct cu Venus în Taur.

Semnele se simt deja, pentru că de multe ori calculez cu marja, de plus-minus trei-patru săptămâni. Evident, vizată este dragostea(Venus), cariera(conjuncția Uranus-Venus), familia, casa și bunurile.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 – 7 martie 2020  PEȘTI

Pești- O săptămână plină de neprevăzut, pe care nu cred că veți putea să-l gestionați singuri. Nu numai că este Soarele și Mercur Retrograd în constelația voastră, va fi după 5 martie și Venus în rezonanță cu Uranus în Taur. Cum cauza profundă a acestor probleme o pot dibui pe astrograma personală, e bine să știți că aspectele vizează dragostea, prieteniile, relațiile cu copii, cariera sau sănătatea. sursa:kfetele