Carmen Harra, previziuni sumbre despre evoluția coronavirusului ”Poate colapsa plămânii, inima, are niște efecte foarte puternice…

Celebra prezicătoare Carmen Harra e la curent cu isteria creată de Coronavirus peste tot în lume și, mai precis, în România. CIAO.RO a stat de vorbă cu vedeta stabilită în America să explice cum se vede acest fenomen în viziunea ei. 

Autoritățile au confirmat vineri două noi cazuri de Coronavirus în România. Este vorba despre un bărbat (45 de ani) din Maramureș și o femeie (38 de ani) din Timișoara care s-au întors recent din Italia.

Starea de sănătate a femeii din Timișoara este bună. Bărbatul a avut ieri un puseu de insuficiență respiratorie, a fost transferat la Cluj și este într-o situație mai bună, sub supravegherea medicilor.

La Gorj, unde a fost confirmat primul caz de infecție cu coronavirus, continuă anchetele epidemiologice.

În tot acest context, autoritățile îndeamnă populația la calm, la fel cum o face și celebra prezicătoare Carmen Harra, care este de părere că, într-un final, toată această situație se va termina cu bine.

Coronavirus este un virus care are simptomatologie similară cu răceala-influența, cele două virusuri se manifestă aproape similar. Diferența este că Coronavirus se manifestă cu febră, tuse și dificultate în respirație, pentru că atacă organele centrale și este foarte periculos,

dar și pentru că produce colapsarea organelor vitale. Poate colapsa plămânii, inima, are niște efecte foarte puternice față de răceala propriu zisă, de virusurile cu care noi suntem obișnuiți și pe care știm să le tratăm, gripa etc, le tratăm cu tot felul de medicamente.

Există însă o medicație descoperită în 1883 care tratează malaria și acest medicament este foarte bun în  tratarea Coronavirusului. Se numește Chloroquine. Este medicamentul care a tratat malaria în 1883. Nu știu de ce se creează atâta panică în jurul Coronavirus, pentru

că este mai puțin periculos decât gripele de care știm și care produc atâtea nenorociri și pot chiar omori oamenii. S-a produs panică pentru Coronavirus pentru că nu se știe exact tratamentul acestuia. Ce pot să spun este că eu nu văd așa o catastrofă, e doar panică, frică care s-a  infiltrat în oameni.

Oamenii sănătoși pot lua virusul, să devină purtători de virus și să nici nu aibă siptome. Este periculos  pentru oamenii mai bătrâni, peste 65 de ani, oamenii peste 70-80 de ani, care au sisteme imunitare mai proaste sau slăbite, sunt cei  care sunt afectați. Eu nu întrevăd o nenorocire mare în acest virus, în timp. Văd că se face foarte mare alertă, dar eu cred că se vor

găsi soluții și că situația nu este atât de gravă pe cât este amplificată de media, și chiar dacă este un caz în România, nu văd o nenorocire atât de mare. Ar trebui să ne calmăm puțin și  să folosim acest medicament care există deja de atâta vreme, din 1883, se știe, poate trata

Coronavirus foarte bine, și să nu ne fie frică  să ne  protejăm! Știe toată lumea că pentru protecție se poartă și acea mască, în locurile publice, în aeroporturi. Lucrurile se vor calma  probabil în  câteva săptămâni și nu vor lua amploarea despre care se vorbește!„,  marturisește Carmen Harra pentru Ciao.ro.

Bilanțul actual al coronavirusului, în România: 3 persoane diagnosticate, 47 persoane în carantină

În acest moment, 47 de persoane se află în carantină, iar 8.356 de persoane sunt monitorizate la domiciliu. Diferențele față de datele transmise la ora 10.00, provine din cauza faptului că Direcția de Sănătate Publică Gorj a transmis incorect datele pentru informarea din prima parte a zilei.

Totodată, în județul Gorj a fost înregistrat un dosar penal pentru infracțiunea de „neglijență în serviciu”, polițiștii și procurorii autosesizându-se ca urmare a informațiilor comunicate public de către Ministerul Sănătății.
Vă reamintim că a fost operaționalizată linia telefonică TELVERDE 0800800358 destinată cetățenilor care doresc informații legate de prevenirea infectării cu virusul COVID – 19 (Coronavirus). Programul de funcționare al liniei verde este zilnic, între orele 08.00 și 23.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Linia telefonică TELVERDE este strict pentru informarea cetățenilor și nu este un număr de urgență!

În cazul în care sunt suspiciuni asupra unor persoane care ar fi contactat virusul, aceste situații trebuie anunțate la numărul unic de urgență 112.