Horoscop 2 martie 2020. Zodia care se bucură de pasiune în relație

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O s-avem parte de bucurii, o să le facem şi noi surprize plăcute altora şi o să fie o zi cu încărcătura specială.

Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu cel de lângă noi, cu omul iubit.

PEŞTI
Se poate să vă duceţi la un party, nişte prieteni îşi botează copilaşul şi e posibil chiar să fiţi voi naşii. E o efervescentă la voi şi o s-aveţi chef şi de plimbare, să vă duceţi şi la distracţie, să vă-ntâlniţi şi cu lume nouă ca să lărgiţi cercul de prieteni cunoscuţi.

BERBEC
O să cheltuiţi mai mulţi bani decât v-aţi propus, dar n-o să le rezizstați celor dragi care vor să se simtă bine şi costă. O să se vorbească în public despre realizările voastre, poate luaţi un premiu, vor fi nişte oameni interesaţi să lucreze cu voi – se-ntâmplă ceva deosebit.

TAUR
E posibil să vă invite cineva la o zi de naştere sau să serbaţi venirea primăverii, ceva o să v-atingă la coarda sensibilă. Poate contrar obiceiului, o să mai ieşiţi şi în lume, în loc să-i chemaţi pe prieteni la voi şi să le găsiţi, poate vă duceţi la un concert, o expoziţie, să vă destindeţi.

GEMENI
O problemă sufletească vă zgândără suficient cât să vreţi să vă eliberaţi de ea şi o să staţi de vorbă cu cel care v-a produs-o. O să vă refaceţi starea de spirit dacă plecaţi într-o plimbare în afară localității, poate faceţi mişcare, vă duceţi la schi, la săniuş şi o să scăpaţi de toate grijile.

RAC
Cineva căruia i-oți fi dus dorul vă scoate la o cafea şi o să-i citiţi în ochi nevoiea de a fi împreună sau dimpotrivă. Poate vă invită cineva într-un city break şi o să se nimerească să vă placă şi vouă atât destinaţia, cât şi persoana respectivă şi o să fie un câştig de ambele părţi.

LEU
O să puteţi repara o relaţie dacă inima e deschisă, şi nu e la mijloc vreun interes ascuns, ci se bazează totul pe sinceritate. O să puteţi repara o relaţie care să se şi transforme în pasiune pentru că există o aşa compatibilitate care să vă ţină uniţi.

FECIOARĂ
Poate vine un musafir de departe şi e posibil să şi înnopteze la voi dacă nu vă deranjează, şi-i faceţi voi invitaţia. Vi se împlineşte o dorinţă mai veche, să revedeţi o persoană pe care încă o mai vreţi în viaţa voastră şi o să vă conversaţi la un telefon, pe mess, pe facebook.

BALANŢĂ
Vă duceţi la un party sau poate e o cină în doi, dar care vă stoarce de emoţii. O nouă dragoste la orizont pentru cei care-şi doresc o viaţă fericită şi au disponibilitate pentru traiul în doi şi să fie frumos.

SCORPION
Se poate să vă duceţi la un botez, la o zi de naştere, o mini petrecere a copiilor şi o fi poate un meci, al celor mici, poate. Şi voi vă puteţi afla la început de drum într-o relaţie pe care-aţi vrea-o pentru totdeauna, şi chiar poate să fie dacă va fi o rezonanţă de zile mari.

SĂGETĂTOR
Un anturaj feminin o să fie revigorant, o să alegeţi nişte activităţi care să vă ungă pe suflet, ca să scăpaţi der stres. Poate vă faceţi timp şi pentru familie, să treceţi pe la părinţi, bunici, să-i scoateţi la plimbare, să beneficiaţi de ajutor dacă se afla într-un impas.

CAPRICORN
Se pare că n-o să mai staţi cu grijă zilei de mâine când vine vorba despre bani şi cheltuieli şi o să ieşiţi în oraş cu ai voştri, să vă regalaţi. 

VĂRSĂTOR
O să vă facă cineva drag un cadou şi poate va fi un câştig pentru relaţia voastră, c-aveţi gânduri mari legate de o căsnicie. V-a pregătit cineva o surpriză plăcută, vă-ntâlniţi la un spectacol, într-un separeu ca să serviți o cină romantică, aflaţi voi ce şi cum, unde are loc acţiunea.