Sfatul zilei de 2 martie. ZODIA PEȘTI primește vești foarte bune

Așa arată sfatul zilei de 2 martie pentru fiecare zodie

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru dialog, dar și pentru împăcare, așa că fă pace cu toată lumea, pentru a te putea concentra asupra a ceea ce contează. Numărul norocos al zilei: 13.

Taur

Astăzi ești ocupat până peste cap, dar nu are rost să te plângi, deoarece tot tu vei fi nevoit să îți duci la final proiectele. Numărul norocos al zilei: 10.

Gemeni

Ești un pachet de nervi, dar trebuie să realizezi că nu vei câștiga nimic cu această atitudine. Calmează-te și vei vedea totul mai clar. Numărul norocos al zilei: 9.

Rac

Te vezi târât într-un fel de scandal astăzi, cu care însă nu ai nicio legătură. Explică cât mai concis situația și totul va fi bine. Numărul norocos al zilei: 11.

Leu

Astăzi este una dintre acele zile în care ai nevoie de afecțiune. Partenerul de viață va înțelege situația din prima și te va face să te simți iubit. Numărul norocos al zilei: 8.

Fecioară

Economisește banii pe care îi ai la dispoziție pentru că ziua de mâine îți poate aduce probleme. Numărul norocos al zilei: 5.

Balanță

Ai parte de o zi bună, în care este posibil să-ți rotunjești considerabil veniturile. Ai grijă cum îi investești! Numărul norocos al zilei: 7.

Scorpion

Astăzi s-ar putea să cazi pradă tentației și asta te enervează. Ai grijă cum gestionezi planul amoros. Numărul norocos al zilei: 2.

Săgetător

Veștile bune pe care le așteptai de ceva timp vor sosi astăzi! Nu te bucura prea tare și ai grijă cum gestionezi situația. Numărul norocos al zilei: 4.

Capricorn

Trebuie să lași în urmă trecutul și să trăiești mai mult în prezent, să te bucuri de ceea ce ai. Numărul norocos al zilei: 1.

Vărsător

Astăzi ieși la cumpărături și este posibil să-și chimbi și look-ul. Te redescoperi în fiecare zi și ești mulțumit de ceea ce afli. Numărul norocos al zilei: 3.

Pești

Astăzi ai șanse să îți reușească orice ți-ai propune, deoarece astrele îți zâmbesc. Nu rata ocazia și pune-ți pe hârtie toate proiectele.