Andreea Bălan a dat, în sfârșit, cărțile pe față după despărțirea de George Burcea. ”El este cel care nu-și mai dorește familia”

După ce zile la rândul, după apariția veștilor că Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit,

niciunul dintre ei nu a spus ceva, acum, ușor-ușor, Andreea Bălan a început să dea din casă.

Artista a fost luată înruna la întrebări de fani, care au vrut să știe care a fost motivul despărțirii. Ba chiar mulți s-au grăbit să o atace pe artistă, acuzând-o, fără să știe detalii, că ea este cea vinovată.

Acum, după ce a recunoscut că veștile din presă sunt reale, Andreea Bălan a făcut o nouă afirmație umitoare, legată de despărțirea de soțul ei.

Astfel, rugată de o fană să spună lucrurilor pe nume, artista a precizat că nu vrea să mai fie ea scoasă vinovată, mai ales că oamenii nu știu ce se întâmplă în viața ei cu adevărat.

Mai mult decât atât, Andreea Bălan a vorbit pentru prima dată despre cauzele despărțirii,

mărturisind că cel care nu a mai vrut să fie alături de familia sa a fost George Burcea.

”E momentul să pui în balanță tot și să vezi dacă merită să renunți. Mereu ai arătat că ești Andreea cea mai bună, e momentul

să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine?”, a scris o fană la fotografia Andreei Bălan de pe Instagram.

”Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”, este mesajul transmis de Andreea Bălan.

Vineri, paparazzii Spynews, cărora nu le scapă nimic,

l-au surprins pe George Burcea în timp ce își lua o parte din lucruri din casa Andreei Bălaan cu taxiul.