Anamaria Prodan, la un pas de moarte! Mărturia teribilă a vedetei: Am rămas fără aer

Clipe de groazã pentru Anamaria Prodan. Vedeta a trecut printr-o situație șocantă din care nu mai vedea o scăpare.

„Am rãmas fãrã aer! Simţeam cã se prãbuşeşte cerul!”, au fost trăirile pe care aceasta le-a avut la aflarea veștii.

Este vorba despre accidentul prin care a trecut fiica sa, Sarah Dumitrescu.

Sarah Dumitrescu a debutat la finalul anului trecut în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul înainte de WNBA,

liga profesionistã americanã de baschet. Fiica Anamariei ar putea deveni astfel a treia sportivã din România ajunsã la acest nivel.

Deși locuiesc în țãri diferite, pe continente diferite, Anamaria încearcã sã nu rateze niciun meci al lui Sarah, chiar şi din faţa televizorului.

Acest lucru s-a întâmplat şi de curând, când Anamaria a fost nevoitã sã priveascã fãrã sã poatã face nimic accidentarea îngrozitoare pe care a suferit-o fiica ei.

„Am rãmas fãrã aer! Simţeam cã se prãbuşeşte cerul! Mã uitam la televizor şi eram atât de fericitã pentru Sarah, juca perfect,

intrase perfect în meci, ne bucuram la fiecare coş pe care îl dãdea şi cred cã exact în momentul ãla am simţit cã ceva s-a rupt în mine.

Cred cã o parte din mine a ştiut cã s-a întâmplat ceva foarte rãu!”, a mãrturisit aceasta.

„Dureri sfâșietoare”

Telespectatorii vor putea urmãri momentele cumplite prin care a trecut Anamaria Prodan atunci când a privit neputincioasã, din faţa televizorului, accidentarea cruntã pe care a suferit-o fiica ei,

Sarah, în cel mai nou reality show care îi va avea ca protagonişti chiar pe Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Reality show-ul revine duminicã, de la 19:45, la Antena Stars.

“O jucãtoare cu un potential imens are dureri sfâşietoare!”, a anunţat comentatorul meciului, iar

Anamaria nu mai putea rezista în faţa televizorului. “În secunda în care am vãzut cã nu se ridicã şi tipa atât de tare a fost cumplit!”, a mai spus Anamaria.

Întregul moment va putea fi urmãrit duminica aceasta, de la 19:45, în cel mai nou episod “Prodanca şi Reghe. Preţul succesului”, de la Antena Stars.

În fiecare duminicã, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alãturi Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din

Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia sã afle cum aratã o zi din viaţa fiecãruia. sursa:huff