Andreea Bălan, mesaj emoționant. Vestea bună dată fanilor ei

Andreea Bălan trece printr-o perioadă stresantă, dat fiind faptul că e în plin proces de despărțire de tatăl fetițelor ei.

Astăzi, vedeta a postat un mesaj emoționant pe contul ei de Facebook, dându-le fanilor ei o veste pe care cu toții o așteptau.

Andreea Bălan, mesaj emoționant

Azi este o zi specială pentru Andreea Bălan. Mezina ei, Clara, împlinește un an de viață. Totodată, se împlinește un an de la ziua fatidică în care inima i s-a oprit pentru câteva secunde.

În acest sens, artista a postat un mesaj emoționant pentru a marca această zi. „Ziua de 4 martie este o zi foarte importanta in viata mea deoarece in aceasta zi a venit pe lume Clara, cea de-a 2 minune a mea.

Tot in aceasta zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea incercare a vietii mele, cand inima mi s-a oprit pentru cateva secunde.

De atunci m-am resetat ca om si am realizat ca sanatatea este cel mai important lucru si iubirea celor dragi este cea mai de pret comoara.”, a fost o parte din mesajul cântăreței.

Artista a lansat un nou videoclip

Tot astăzi, Andreea Bălan a ales să lanseze un nou videoclip, numit „Inimă de fier”, inspirat de cumpănă prin care a trecut.

Dragii mei, azi de ziua Claritei, va ofer melodia “Inima de fier”, o piesa despre puterea de a te ridica si de a merge mai departe ori

de cate ori viata te incearca. Nebunia si viteza de azi ne fac de multe ori sa ne pierdem in detalii nesemnificative si sa uitam ca,

de fapt, importanta e fericirea… iar la ea putem ajunge doar daca intelegem ca viata, cu bune si mai putin bune, e frumoasa atunci cand iubesti si esti iubit🙏❤️🎼🌈.”, a mai transmis artista. sursa:redactia.ro