George Burcea și-a făcut bagajele și s-a mutat din casa Andreei Bălan

Inevitabilul a avut loc. Soțul Andreei Bălan a fost văzut mutându-și lucrurile din imobilul în care cei doi au locuit împreună.

Divorțul dintre Andreea Bălan și tatăl fetițelor sale este inevitabil. George Burcea a fost văzut de paparazzi făcându-și

bagajele și mutându-se din casa în care a locuit cu artista și cele două fiice ale lor.

George Burcea și-a făcut bagajele.

Deși s-a zvonit că Andreea Bălan ar fi dat încă o șansă mariajului său, iată că George Burcea e hotărât să pună punct relației cu artista. Actorul a fost văzut sosind la vila lor, unde a predat bolidul de lux,

care i-ar fi aparținut artistei. Imediat cum i-a predat cheile, actorul și-a făcut bagajele. La scurt timp, paparazzi l-au surprins urcându-și în taxi bagajele și ganterele.

Potrivit primelor informații, actorul s-a mutat în casa unui amic din Vitan, acolo unde a stat de când au început neînțelegerile în cuplu.

Acesta pare de neînduplecat în privința divorțului, dorindu-și separarea cu ardoare.

Actorul, probleme cu legea

Momentan, nu se știe de unde a pornit scandalul dintre cei doi soți. Mulți spun că tratamentul la care era supus l-ar fi convins pe George Burcea să pună punct relației cu Andreea Bălan. Alții spun că ar fi de vină problemele actorului cu tatăl său.

Desigur, nici ultima ispravă a actorului n-a ajutat. George Burcea s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins sub influența cocainei.

„La data de 21 februarie a.c.,în jurul orelor 10:00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov.

Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive.

Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul

sub influența substanțelor psihoactive”, se menționa în comunicatul emis de poliție.