Horoscop 5 martie 2020. Zodia care va avea parte de o zi extrem de grea

BERBEC Ai veşti că noi condiţii, noi situaţii, pot să apară în domeniul vieţii tale sentimentale. Gândirea pozitivă şi arborarea unui zâmbet permanent te fac să obţii consensul şi să prevalezi.

O zi prietenoasă în care poţi să te relaxezi şi să laşi garda jos. Şi necazurile îţi par mai mici, sau începi să te obişnuieşti cu ele. Seara trebuie neapărat să-ţi îmbunătăţească bilanţul zilnic.

Un film bun, o discuţie cu prietenii la un suc, o cină plăcută cu toată familia – ceva de genul acesta care să-ţi încălzească inima, să te relaxeze şi să te mulţumească şi să justifice aspectele favorabile astrologice.

TAUR Ziua de astăzi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei apropiaţi, cu familia, cu colegii, cu cei din jurul tău. Rezultă că aveţi unele interese comune, alianţe vremelnice se pot încheia. Astăzi s-ar putea sa ai de mediat între două persoane din anturaj.

De dimineaţă te asaltează nişte veşti. Ascultă şi analizează bine înainte să iei o decizie. Poţi începe ceva nou, orice, sau poti finaliza proiecte mai vechi, este la latitudinea ta, stelele îţi lasă liberul arbitru, ca întotdeauna.

GEMENI Începi cu greutate ziua, depui efort ca să faci faţă activităţii zilnice. Aceste exagerări permanente de a-ţi depăşi condiţia, posibilităţile, încep să te coste în urzeala ta interioară! Chibzuiala,

tactul şi umorul de care trebuie să dai dovadă astăzi constituie un bun exemplu şi în viitor de cum se poate aplana o criză de lipsă de energie! Dar există şi o parte bună a zilei, în special amorul este bine aspectat, iar carisma personală atinge cote ridicate.

RAC Asăzi ai dreptate şi vrei să se ştie acest lucru, să se consemneze! Eşti vocal şi insistent. De aceea, ai un moral bun, eşti cooperant, binevoitor şi gata să-i sprijini pe cei din jurul tău.

Nu te lăsa „descifrat” ci introdu tot timpul noi date în jocul social care se numeşte afacere sau dragoste. Cine este previzibil este uşor de condus. Acasă sau la serviciu, nu uita vorba veche : „ca să ajungi rege, trebuie să te comporţi ca un rege!”

LEU O întâlnire, o şedinţă, poate, o audienţă. Darul comunicării e avantajat, aşa că poţi argumenta cu succes, mai ales dacă e vorba de veniturile tale, de interesele tale. Fii calm şi logic! Ai nevoie de optimism şi de planuri alternative. Evită persoanele negative care te compătimesc şi te descureajează. Sfaturi bune găseşti tot la activele semne de foc, în special la Săgetători şi Berbeci. Stelele favorizează cumpărăturile care le faci astăzi sau micile schimbări în ordinea lucrurilor.

FECIOARĂ Eşti cu gândul în altă parte, în lumea ta, mai bună şi mai frumoasă. E sănătos pentru spirit să ai un „regat de refugiu”, dar încearcă să nu fii foarte distrat şi neglijent. Te poate costa!

Ai o tendinţă către filozofie abisală, depresie, tristeţe nemotivată şi o lene de lumea a treia. Dar creieraşul este vigilent şi pune pe toată lumea la treabă. Tu ai, însa, tendința să vorbeşti mai mult, să cauţi soluţii la problemele şi incertitudinile tale şi, de ce nu, ale lumii întregi. Vorbeşte, dacă aşa eşti fericit!

BALANŢĂ Vorbeşte mai puţin şi nu te lăsa atras de provocări. Bunele tale intenţii sunt înţelese greşit, pentru că lumea este mult mai primitivă şi proastă decât ţi-ai închipuit. Schimbă tactica! Nu trebuie să te repezi, mai ales dacă este vorba să convingi pe cineva.

Ai multă energie, iar procesele tale mentale sunt foarte rapide, ceea ce se traduce printr-un debit verbal prea mare – vorbeşte mai puţin, fii mai clar! Trebuie să te bucuri de aceast sfârşit glorios de iarnă globalizată chiar cu vremea şi vremurile astea ciudate, capricioase şi chiar neaşteptate.

SCORPION Astăzi evenimentele te asaltează cu un debit uriaş. Eşti scufundat în multele informaţii care te interesează. Trebuie să te ocupi strict numai de problemele care privesc interesele tale!

O zi obositoare, dar până la urmă chiar plăcută. Seară de cumpărături mici, poate în oraş, în compania celor dragi. Favorurile stelelor se îndreaptă spre cumpărături şi cadouri. Ceea ce cumperi astăzi va face mare placere celor dragi. Se pare că ai de suferit din cauza timpului, nu-ţi ajunge, eşti mereu în întârziere, dar şi din cauza unor situaţii obiective.

SĂGETĂTOR Încearcă să fii obiectiv ca să poţi să faci faţă cu realism problemelor pe care le ai. Astăzi, nimic din domeniul financiar, nu împrumuta bani, nu cheltui, nu te duce la bănci, sau pariuri! Trebuie să iei mai multe informații despre situația cu care te confrunți. Cere şi o părere competentă. În orice caz, ai multă nevoie de relaxare şi odihnă ca să poţi continua cu succes. În această perioadă trebuie să te bazezi mai mult pe judecata rece decât pe trăiri, intuiţii şi sentimente!

CAPRICORN Te bazezi pe intuiţie şi pe experienţă pentru a face faţă situaţiilor de astăzi. Încerci să analizezi interesele care îi motivează pe cei cu care lucrezi, ca să poţi să le anticipezi reacţiile.

Mai ales nu da curs neplăcerilor de moment sau nu exagera importanţa şi repercusiunile unor informaţii din presă. Treburile de rutină le faci bine şi temeinic. Nu te avânta pe tărâmuri şi domenii necunoscute. O seară mai tensionată, nu primi nicio propunere, ”provocare”, mai bine relaxează-te, odihneşte-te. Ai mare nevoie de somn…

VĂRSĂTOR Nu ezita astăzi, dacă ai de făcut unele concesii, chiar compromisuri, ca să poţi să-ţi derulezi în continuare ceea ce lucrezi. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Domeniul sentimental este bine aspectat. O schimbare, probabil în bine. Ca să prevalezi, zâmbeşte şi uită-te în ochii oamenilor şi nu uita ca momentul de faţa este cel mai important.

O zi profitabilă prin veştile şi informaţiile pe care le primeşti. Trebuie neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp, să tragi concluziile care se impun şi sa iei imediat măsurile necesare.

PEŞTI Ai unele probleme mai grele şi ai dubii, eşti neîncrezător în forţele tale. Totuşi, colegii, cei din jur, sunt siguri că te descurci. Nu vor să te ajute, sau chiar au încredere în tine? Mai ales nu da curs neplăcerilor de moment sau nu exagera importanţa şi repercusiunile unor informaţii din presă. Treburile de rutină le faci bine şi temeinic. Nu te avânta pe tărâmuri şi domenii necunoscute. O seară mai tensionată, relaxează-te, odihneşte-te. Ai mare nevoie de somn…