Fascinanta poveste a primului bărbat din lume care a rămas gravid! Acum are deja patru copii pe care îi adoră

Când s-a aflat povestea lui Thomas Beatie, primul bărbat gravid din lume, oamenii au vrut să afle cât mai multe lucruri despre acest caz. Bărbatul a devenit foarte cunoscut, iar acum are o familie numeroasă şi o soţie care îl adoră, exact aşa cum a visat.

Americanul Thomas Beatie, în vârstă de 46 de ani, a devenit în anul 2007 primul bărbat de pe planetă care a născut. La scurt timp după prima sarcină, el a șocat din nou: era iar gravid!

Bărbatul care a născut de două ori, Thomas Beatie

Thomas s-a născut femeie, în Hawaii. A vrut însă să devină bărbat, statut ce i-a fost recunoscut legal în urmă cu aproximativ douăzeci de ani, în urma unui tratament hormonal.

Din punct de vedere fizic, însă, el este tot femeie şi astfel a putut da naştere unui copil pe cale naturală. Thomas povestea că,

pe vremea când era femeie, a pierdut o sarcină cu tripleţi. Acest episod nu a fost singurul dureros prin care bărbatul a trecut. În 2012, Thomas și prima sa soţie Nancy au pus capăt mariajului lor de nouă ani.

Însă, după divorțul de Nancy, Beatie s-a căsătorit cu Amber Nichols. Amber văzuse un documentar despre Beatie cu câțiva ani înainte de a-l întâlni. Când s-au întâlnit, cei doi s-au îndrăgostit.

S-au căsătorit la scurt timp, iar Amber a rămas însărcinată, în urma unei proceduri de fertilizare in vitro. Cuplul a folosit același donator ca în cazul celorlalți trei copii, pe care Beatie îi născuse până atunci.

Thomas Beatie, schimbare de sex la 24 de ani

Thomas Beatie a fost până la 24 de ani femeie. Mai mult decât atât, acesta spune că nu regretă alegerea sa sau reacțiile negative pe care le-a stârnit de-a lungul timpului.

„Am născut natural, nu prin cezariană, la fiecare dintre sarcini. E foarte greu să naști. Femeile când nasc se gândesc că e un proces natural, dar e cea mai intensă durere pe care am avut-o.

Avem o rezervă din spermă celui care a donat pentru cei trei copii. Nu ne-am hotărât dacă vom mai avea încă un copil, pentru că e muncă grea”, a explicat Thomas în emisiunea lui Cătălin Măruță, la Pro TV, în urmă cu 9 ani.