Linda Gray va împlini 80 de ani, dar arată fenomenal. Cele mai recente imagini cu ea au cucerit internetul

Linda Gray arată fenomenal. Peste doar câteva luni va împlini 80 de ani, dar celebra actriță pare neschimbată și nu-și arată deloc vârsta.

Fiecare apariție pe covorul roșu a celebrei Sue Ellen din Dallas stârnește întotdeauna admirația celor din jur. Tot timpul elegantă, aranjată și cu o siluetă trasă prin inel, faimoasa actriță atrage toate privirile și nimeni nu-i dă mai mult de 50 de ani.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când și-a făcut apariția la Los Angeles, la gala Monte-Carlo Television Festival. Linda a strplucit într-un costum negru deux-pieces legant, pantalon cu sacou, pe care l-a asortat cu un clutch negru.

Linda Gray a devenit celebră în întreaga lume pentru rolul lui Sue Ellen din celebrul serial „Dallas’, ce era urmărit cu sufletul la gură și de milioane de români. Peste câteva luni va împlini 80 de ani, dar frumoasa actriță nu-și arată deloc vârsta.Ea este printre puținelele vedete de la Hollywood care au îmbătrânit frumos.

Actrița pare să fi descoperit elixirul tinereții și în ciuda vârstei sale este plină de energie și la fel de frumoasă ca pe vremea când juca în serialul care a consacrat-o.

Mai mult, surpriza a fost și mai mare cu cât, Linda a venit însoțită la eveniment de colegul ei fin film, patrick Duffy,

cu care a devenit prietenă la cataramă și a fost alături de el în momentele grele când și-a pierdut soția. Publicațiile de peste Ocean susțin că între cei doi ar fi  ceva mai mult decât o prietenie, iar imaginile cu ei vorbesc de la sine.

Linda Gray , la Monte-Carlo Television Festival

Linda a jucat în „Dalass’ rolul lui Sue Ellen, soția alcoolică a demonicului J.R. Ewing, unde reușea să cucerească de fiecare dată atenția telespectorilor, care urmăreau problemele din mariajul lor tumultuos cu sufletul la gură.