George Burcea, prima reactie despre NOUA RELATIE. Replica dura la declaratiile Andreei Balan

George Burcea a lamurit lucrurile dupa zeci de articole din presa de scandal, in care s-a vorbit despre eventualele infidelitati ale acestuia in timpul relatiei cu Andreea Balan.

George Burcea a reactionat dupa ce Andreea Balan a fost invitata in platoul emisiunii „XtraNightSow”,

unde a facut o serie de dezvaluiri despre despartirea de sotul sau. Aceasta a afirmat ca George Burcea a fost,

intr-adevar, cel care a pus punct relatiei si care si-a dorit sa mearga pe alt drum.

George Burcea a facut marturisiri pe contul lui de Instagram si a vorbit fara perdea despre tot ce s-a petrecut in ultimele

luni intre el si Andreea Balan. Actorul a tinut sa precizeze ca despartirea de Andreea Balan nu e pricinuita de prezenta altei femei.

„Voi credeti ca daca m-as cupla, v-as lasa sa vedeti acest lucru? Nu m-am despartit de sotie sa dau iama in fetele din B… Incetati sa ma mai urmariti zilnic!”, a marturisit George Burcea.

Cat despre faptul ca l-au surprins drogat la volan, George Burcea si-a recunoscut fapta: „Politia Ilfov nu m-a filat mult timp,

asa cum au scris genialele ziare, ci au fost informati de Andreea. Spun asta pentru ca eram de fata cand s-a intamplat acest lucru.

Tot acolo eram cand mi s-a cerut politicos sa eliberez „platoul de filmnare”. Andreea stia ca eu am consumat substante. De unde?

Si-a insusit telefonul meu de multe ori cand eram in lumea viselor, apoi a inceput sa intrebe in stanga si-n dreapta”, scrie romaniatv.net.