Mirela Vaida, pregătită să devină din nou mamă. ”Nu îmi este teamă de nimic”

Mirela Vaida este o femeie model și reușește de fiecare dată să-și împartă timpul între carieră, r și în educația pentru cei trei copii.

Chiar dacă a mărturisit de mai multe ori că viața de mămică de trei este complicată, prezentatoarea de la Acces Direct nu ar spune NU unei alte sarcini.

Mirela Vaida are o viață profesională încărcată, însă nici viața personală nu este prea ușoară, vedeta fiind mămică de trei copii și având mereu grijă ca niciunuia să nu-i lipsească nimic. 

Chiar dacă până acum a avut de traversat prin trei sarcini, prezentatoarea de la Antena 1 nu ar spune nu unui alt posibil copil, ci din contră, chiar și-ar dori un nou membru în familie, mai ales că și soțul acesteia este de aceeași părere. 

”Vrea soţul meu încă o fetiţă. Şi eu mi-aş dori…să închidem treaba, să fie două fete şi doi băieţi. Eu nu pot să programez, programează Dumnezeu, eu spun ce îmi doresc, doar că…nu am probleme.

Mulţumesc lui Dumnezeu, corpul meu am dus aşa de bine sarcinile, am născut natural, nu îmi este teamă de nimic,

am alăptat copiii, mă ocup de ei…iarăşi va însemna o perioadă în care ies din muncă”, a spus vedeta în exclusivitate pentru Ok Magazine.

Deși este destul de greu să mai ducă o sarcină, Mirela Vaida susține că ar mai putea trece încă o dată

prin cele nouă luni în care să-și poarte copilul în pântece, dar și prin perioada de după, acum când deja are experința. 

”Te dezechilibreaă un pic, dar merită. Dacă Dumnezeu va da, pe curând că aş mai face încă un copil, Pragul e la doi copii.

Dacă ai trecut de doi copii, restul sunt bonus de la viaţă. Nu-i mai simţi”, a mai spus ea pentru sursa citată. sursa:spynews