O femeie a udat „planta perfectă” timp de doi ani, apoi şi-a dat seama că e din plastic

Postarea unei tinere de 24 de ani a devenit virală! Femeia a povestit cu tristeţe pe reţelele de socializare cum a descoperit că planta pe care o îngrijea meticulos şi pe care o credea “perfectă” de doi ani era, de fapt, din plastic.

Nu, nu e o glumă! O tânără de 24 de ani din California a devenit cunoscută în întreaga lume după ce a povestit pe reţelele de socializare că şi-a dat seama că planta de care avea mare grijă era, de fapt, din plastic. Ceea ce a pus pe jar tot internetul este că descoperirea a fost făcută abia după doi ani!

„Am fost atât de mândră de această plantă. O aveam de 2 ani și credeam că e perfectă, am pus-o la fereastra de la bucătărie. I-am făcut un plan de udare pe care îl respectam cu strictețe și nu lăsam pe nimeni altcineva s-o ude”, şi-a început Caelie Wilkes povestirea.

Caelie Wilkes a decis să schimbe vaza în care se afla planta şi când a scos-o şi-a dat seama că planta de care era mândră nu era decât un… fals. Observând că planta era ataşată la un bloc de spumă şi decorată cu nisip, Caelie Wilkes s-a simţit mai dezamăgită ca niciodată.

„M-am decis s-o replantez pentru că găsisem o vază care i se potrivea perfect. Când am scos-o din recipientul original, mi-am dat seama că era un «FAKE». Era atașată la un bloc de spumă și decorată cu nisip. Și am pus atât de multă dragoste în ea, i-am spălat frunzele. Simt că acești 2 ani au fost o minciună”, a mai spus tânăra. 

După ce a făcut public acest incident, numele tinerei a ajuns pe toate publicaţiile internaţionale. Păţania nu e rămas necomentată de internauţi. În timp ce unii au povestit la rândul lor fel de fel de întâmplări pe care le-au avut cu florile din plastic, alţii s-au întrebat cum de, în doi ani, Celie Wilkes nu a realizat adevărul. sursa:spynews