Adrian Minune, devastat de durere! Artistul, în lacrimi lângă sicriul celei mai dragi persoane din viaţa lui

Adrian Minune este devastat de durere. Atât artistul, cât şi colegii de breaslă l-au condus vineri pe ultimul drum pe Strugurul de la Oradea.

Strugurel de la Oradea a fost unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de muzică lăutărească.

Cel mai iubit artist, atât de public, cât şi de colegii de breaslă, s-a stins subit din viaţă, chiar după ce a cântat la petrecerea de mărţişor. Strugurel şi-a dat ultima suflare în Olanda, acolo unde a susţinut ultimul show din viaţa lui.

Lăutarul a suferit un infarct, în urma căruia a murit pe loc, chiar în braţele copilului celui mai bun prieten.

“A căzut pe pat, i-a facut respiraţie, ce a ştiut copilul că e mic. A venit salvarea cam la 35 de minute după apel.

Era iubit de oamenii din toate judeţele, de toţi cei care l-au cunoscut. A cântat de la 8 ani”, a povestit fratele artistului, conform romaniatv.net. 

Trupul neînsufleţit al artistului a fost depus la capela cimitirului din Băile Felix, locul în care familia îl va şi înmormânta.

În curtea cimitirului, pentru că a fost un om extrem de cunoscut şi apreciat, familia acestuia a amplasat un cort de 300 de persoane în care oamenii care l-au iubit au venit să îşi ia pentru ultima dată rămas bun de la cel care i-a încântat mereu cu muzica sa.

Printre cei care au fost la priveghiul artistului s-a numărat şi Adrian Minune. Manelistul a avut o relaţie extrem de apropiată cu Strugurel de la Oradea, ba chiar au şi cântat împreună, la diferite evenimente.

“Suntem alături de colegul şi fratele nostru Strugurel, toţi cei care suferim pentru el. Am venit să fim lângă el acum la rău, la bine am fost cu toţii. Suntem lângă el. Am cântat împreună, i-am făcut cadou un microfon super. Eram fanul dânsului”, a spus Adrian Minune.

Toată noaptea, la priveghi, colegii de breaslă veniţi să îi fie alături lui Strugurel pentru ultima dată, au cântat numai melodii de jale, sufletul fiindu-le distrus de durere.

Atât familia artistului, cât şi colegii şi prietenii nu pot înţelege de ce Strugurel de la Oradea a plecat atât de devreme dintre ei.

La înmormântarea artistului, rudele au spus că 1.000 de persoane o să le fie alături.