Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 – 14 martie 2020. Probleme de sănătate, secretele ies la iveală, săptămână malefică

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 – 14 martie 2020 BERBEC

Berbec- În săptămâna care urmează Mercur își va relua mersul direct în Vărsător. Uimitor este că vom avea parte de patru conjuncții, un fenomen foarte rar. Va fi conjuncție între Lilith și Kiron(Berbec),

Uranus și Venus(Taur), Soare-Neptun(Pești), Jupiter și Pluton în Capricorn. Pentru voi veștile nu sunt îmbucurătoare, căci vă pot afecta sănătatea, starea de spirit, viața privată(amor).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 – 14 martie 2020 TAUR

Taur- Scriam la Berbec de aspectele ce se conturează, iar una din conjuncții va fi exact în constelația voastră. Venus va fi în domiciliu, dar conjuncția cu Uranus vă poate lua prin surprindere în zona de business/carieră și vă poate da viața peste cap. Evident, căile de ieșire le pot studia pe astrograma personală, căci Uranus este ca o bombă atomică(dragoste, sănătate). Cuadratura Mercur-Lună vizează familia/casa.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 – 14 martie 2020 GEMENI

Gemeni- Mercur își va relua mersul direct în Vărsător. Și cum este patronul vostru astral trebuie raportat la Mercur din harta voastră natală, pentru a vedea dacă Restart-ul este binevenit. Cele patru conjuncții ale săptămânii vizează mai multe sectoare existențiale, nu numai dragostea, cariera(business-ul), sănătatea cum credeți voi că este important.Vizează copiii, compatibilitățile/incompatibilitățile ș.a.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 – 14 martie 2020 RAC

Rac- La debut de săptămâna Luna din Leu va fi în cuadratură cu Uranus aflat în conjuncție cu Venus în Taur. Dacă ați citit și la celelalte zodii, ați văzut că mai sunt încă trei conjuncții importante,

de care trebuie să țineți cont. O perioadă cu mare greutate, care marchează anumite blocaje și anunță un grad foarte mare de risc. La unii vizată este relația de cuplu(dragoste), la alții marcate sunt cariera sau sănătatea

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 – 14 martie 2020. Iată ce anunță cunoscuta astroloagă pentru fiecare zodie, în a doua săptămână a lunii martie.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 – 14 martie 2020 LEU

 
Leu- Debutul de săptămâna este cu Luna Albă în constelația voastră. Datorită cuadraturii cu Venus conjunct cu Uranus din Taur se prefigurează reacții în lanț pe cariera voastră sau a cuiva drag din familie. Vizate sunt și sănătatea sau relațiile sentimentale. Pentru a desluși ce se petrece va trebui să raportez aceste aspecte la astrograma voastră personală. Ați citit deja că mai sunt alte trei conjuncții grele.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 – 14 martie 2020 FECIOARĂ

Fecioara- Cred că ați văzut înainte de aspectele care se conturează, așa că reluarea mersului direct al lui Mercur înseamnă destul de puțin în raport cu cele patru conjuncții importante: Lilith- Kiron, Soare-Neptun, Uranus-Venus, Jupiter-Pluton. Toate funcționează la voi pe principiul Domino-ului, mai ales că Soarele natal face opoziție cu Soarele din Pești conjunct cu Neptun. Vizează dragostea, cariera, etc.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 – 14 martie 2020 BALANȚĂ

Balanța- La voi Soarele natal face opoziție cu una din cele mai de temut conjuncții: Lilith-Kiron. Cum Lilith este considerată malefică și are semnificație karmică, cauzele și secretele amenințătoare le pot studia pe viețile voastre anterioare. Tot de acolo pot să vă spun care sunt căile de ieșire. Vizate sunt relațiile matrimoniale, sentimentale(dragoste), cele cu copiii, asocierile, colaborările(carieră), sănătate.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 – 14 martie 2020 SCORPION

Scorpion- Două conjuncții vă pot afecta în mod direct. E vorba de conjuncția Pluton-Jupiter(Capricorn) și conjuncția Lilith-Kiron. Spuneam de compatibilități, iar la unele se văd cutremure existențiale(dragoste): Scorpion-Săgetător, Scorpion- Berbec, Scorpion-Scorpion, Capricorn-Scorpion, etc. Dacă ați parcurs  acest horoscop ați înțeles că și celelalte conjuncții pot afecta cariera, sănătatea, ș.a.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 – 14 martie 2020. Iată ce anunță cunoscuta astroloagă pentru fiecare zodie, în a doua săptămână a lunii martie.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 – 14 martie 2020 SĂGETĂTOR

 
Săgetător- Cumpene pe destin vă pun cele patru conjuncții de care scriam mai sus(cititi). Unii pot avea probleme cu justiția, alții  pot avea parte de controale sau de afecțiuni care se pot croniciza, scapa de sub control. Știți de brățările de le confecționez special pentru anumite vulnerabilități. Afecțiunile pe sănătate, de multe ori au cauze profunde, de natură karmică. Relații sentimentale cu probleme. 

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 – 14 martie 2020 CAPRICORN

Capricorn- Primii vizați de cele patru conjuncții importante, la care adaug și reluarea mersului direct al lui Mercur, vor fi cei cu business-uri mici sau mari. Chiar dacă unii se cred acum pe cai mari, pot avea acum statul către declin. Aș mai adăuga că aceasta previziune este valabilă pentru toate zodiile(manageri, patroni, etc). De ce? Pentru că Zodia Capricornului patronează afaceri, companii, corporații.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 – 14 martie 2020 VĂRSĂTOR

Vărsător- Ați văzut ce aspecte se conturează săptămâna viitoare? De care scriam la celelate zodii. Cum România este în Zodia Vărsătorului, iar Vărsătorul este un tolerant, cei mai mulți ne delimităm de acțiunile populației majoritare din Ditrău. Umanitarismul și lipsa de ură de etnie și de rasă va marca viitorul nostru și al Lumii. Intrarea în Noua Eră va face selecția între Spiritele Superioare și Inferioare.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 – 14 martie 2020 PEȘTI

Pești- Tot primeam mesaje că la voi spun cel mai puțin. Acum cred că înțelegeți că trebuie să citiți tot horoscopul pentru a înțelege că avem cu toții mai multe sectoare existențiale care sunt marcate de celelalte zodii, nu doar de zodia în care v-ați născut. Cvintilul pe care-l face conjuncția Soare-Neptun cu cealaltă conjuncție de temut și pentru voi Lilith-Kiron vă bulversează și nu vedeți clar linia de orizont. sursa:kfetele