Horoscop, duminică, 8 martie. Ce zodii au noroc în această zi

Horoscop, duminică, 8 martie 2020. Astrologii vin cu vești bune pentru unii nativi, în special în dragoste și în relațiile cu cei apropiați. Ce zodii au noroc astăzi?

Horoscop, duminică, 8 martie. Ce zodii au noroc în această zi?

Astrologii atrag atenția asupra aspectului financiar. Toate zodiile sunt sfătuite să aibă grijă la capitolul bani. Nu este indicat să faceți achiziții scumpe în această perioadă.

Berbec

Primești cadouri și vorbe frumoase din partea persoanei iubite. Sunteți pregătit pentru o schimbare în plan profesional.

Taur

Doriți în viața vostră numai bucurie, lucru pe care îl primiți. În cazul în care sunt disponibil din acest punct de vedere, se întrevede cineva care dorește să își croiască drum spre inima voastră.

Gemeni

Aveți multe momente de îndoială și stați ca pe ghimpi în așteptarea unei vești ori a unei declarații. Pentru cei tineri este binevenit un sfat părintesc.

Rac

Emoția sau alte motive poate face să se piardă mesajul pe care ați vrea să îl transmiteți. Este posibil să vă hotărâți să amânați o declarație în așteptarea momentului ideal. Cert este că veți simți dacă trebuie să salvați situația, să veniți cu completări ori lămuriri.

Leu

Aveți o stare specială, în special pentru că simțiți că sunteți in centrul atenției. Este posibil ca acum să dezlegați o enigmă, fapt prin care se explică comportamentul sau vorbele de zilele trecute ale partenerului. Este o zi de eliberare sufletească pentru amândoi.

Fecioară

Aveți parte de mai multă animație după orele prânzului. De asemenea, este posibil să vă luați după inspirație și să mergeți într-un loc deosebit ori să fiți invitat la o ieșire în grup. Dacă nu sunteți într-o relație, este posibil să vă treziți cu un gest de simpatie.

Balanță

Nerăbdare, gânduri, neliniște, astfel va fi ziua voastră, căci doriți cu ardoare să vedeți pași concreți spre realizarea unui vis.

Scorpion

Ziua va fi marcată de un schimb util de informații și experiențe cu ocazia unei întâlniri. Va trebui apoi să faceți o selecție, să vedeți ce se potrivește situației voastre. Petreceți momente minunate alături de persoana iubită, iar curând veți pleca la drum.

Săgetător

Aflați informații noi despre o investiție pe care vă pregăteați să o faceți și vă ajustați planul de acțiuni în funcție de acestea.

Capricorn

Vă mențineți în priză pentru un proiect care pentru voi constituie șansa unei relansări. Intervin unele lucruri pe parcursul zilei care vă pot schimba programul.

Vărsător

Din senin, apreciați mai mult ca niciodată timpul petrecut alături de persoana iubită. De asemenea, din partea ei aveți parte de sprijin și implicare pentru un proiect care vă consumă.

Pești

Aveți parte de o surpriză plăcută în sfera sentimentală, în special pentru cei care nu sunt prinși în prezent într-o relație. Este posibil să vină și o veste bună în plan profesional. Se zărește o întâlnire zilele următoare cu un potențial client ori partener de afaceri. sursa:playtech