HOROSCOP 8 MARTIE 2020. Surprize pentru cele mai multe zodii

HOROSCOP 8 MARTIE Berbec. Aveți vești din străinătate de la persoanele cu foarte multă putere. Fiți atenți ce spuneți că știți să faceți. Va trebui să probați. 

HOROSCOP 8 MARTIE Taur. Au o zi foarte bună sub aspect material. Banii vin în urma actelor, acte foarte bine făcute.

Știu cumva să speculeze o lege sau un regulament ca să bage mai mulți bani în buzunar. 

HOROSCOP 8 MARTIE Gemeni. Discuții cu partenerul de viață privind planuri, proiecte, o călătorie de vacanță. 

HOROSCOP 8 MARTIE Rac. Muncă foarte bună astăzi, dar cu foarte multe persoane. E posibil să cunoască un coleg, un specialist de care au nevoie și primesc sfaturi foarte bune.

HOROSCOP 8 MARTIE Leu. Sunt foarte independenți, au nevoie să rezolve lucrurile în stilul lor. De aceea își vor lua libertatea

de program la locul de muncă sau cine știe ce proiecte îndrăznețe promovează. 

HOROSCOP 8 MARTIE Fecioară. Trebuie să își adune puțin forțele, să se adune, și să își de seama că au foarte multe calități și

cu adevărat valoare. Au nevoie de acest curaj tocmai pentru că sunt pe punctul de a semna un contract.

HOROSCOP 8 MARTIE Balanță. Discută și ei astăzi despre acte sau fac regulamente ori reproșează cuiva că nu a respectat o lege la locul de muncă sau în familie.

HOROSCOP 8 MARTIE Scorpion. Vorbesc despre bani, bani care trec prin acte pe care trebuie să le semneze sau pe care le discută. Trebuie să își cunoască foarte bine drepturile financiare. 

HOROSCOP 8 MARTIE Săgetător. Sunt foarte orgolioși și astăzi pentru că luna le traversează zodi. De aceea, relațiile de familie pot fi un pic tensionate. Au sentimentul că se profită de ei. Nu e chiar așa.

HOROSCOP 8 MARTIE Capricorn. Mai multă răbdare astăzi. Parcă nu ajung acolo unde își doresc, probabil la persoana iubită, sau nu rezolvă mai repede lucrurile pe care și le doresc.

HOROSCOP 8 MARTIE Vărsător. Se pot întâlni cu un prieten sau pot primi chiar un dar. În tot cazul, știu să își facă ziua frumoasă, dar în afara familiei.

HOROSCOP 8 MARTIE Pești. O zi a gloriei. Le poate fi recunoscută munca pe care au depus-o în ultima vreme și pot chiar

să primească o propunere interesantă. Ei cred că nu sunt pregătiți pentru ea, dar astrele spun că da.