Cele mai MINCINOASE zodii din zodiac! Sper că nu sunteți printre ele!

Deși este o ipoteză foarte disputată, o minciună te poate scăpa deseori pe tine, sau pe cineva drag, de o dezamăgire. Dar, nu trebuie să abuzezi de acest obicei și nu trebuie să-l transformi într-un stil de viață, deși, după primele minciuni va deveni tentant.

Mulți oameni preferă să audă adevărul, considerând că îi poate ajuta mai mult să depășească o situație decât necunoștință de cauză.

Obiceiul de a minți va declanșa mereu păreri în contradictoriu. Ce e cert însă este că unii oameni sunt mai predispuși să își formeze acest obicei decât alții – influențați fiind de semnul zodiacal.

Taur

Dacă ar exista un câștigător printre zodiile cele mai mincinoase, acela ar fi Taurul. Felul în care minte este atât de natural încât cred și ei după ce o spun. Să nu ai niciodată încredere oarbă într-un Taur! Chiar dacă este o persoană foarte plăcută și dispusă să îți sară în ajutor de fiecare dată când ai nevoie, este foarte imprevizibil. Îți poate spune azi că te iubește, iar mâine să afli că este îndrăgostit de mult timp pe altcineva.

Gemenii

Gemenii îi mint cel mai mult pe cei apropiați, de teamă să nu îi supere sau să nu le piardă prietenia. Mint foarte mult, dar îți poți da seama de fiecare dată de minciună, pentru că sunt niște mincinoși foarte proști. Îți vor evita privirea și vor avea zâmbetul unui copil pe față.

Scorpion

Ce este cel mai greu cu un Scorpion este că, chiar dacă îți dai seama că minte, lui nu îi poți demonstra sub nicio formă și nu îl poți convinge să accepte. În cazul în care este prins și ai dovezi, se va victimiza și va pretinde că a făcut-o pentru o cauză nobilă, ceea ce te va enerva și mai mult.

Leu

Leii nu vor să se complice. Și pentru a evita discuții care le-ar putea strica seara, ar putea oricând să îndrepte situația cu o vorbă dulce, dar care este departe de adevăratele lor sentimente. Faptul că este introvertit se vede și în obiceiul de a minții, preferând să o facă de la distanță – la telefon, sau printr-un mesaj. Dorința sa de superioritate îl face să mintă pentru a se pune într-o lumină bună.

Săgetător

Săgetătorii se află și ei în topul mincinoșilor, dar sunt printre singurii care o fac aproape mereu cu intenții bune și nobile. Minciunile lor sunt bine alese și plănuite din timp. Pentru ei nu este doar o trăsătură a condiției umane, ci o întreagă strategie gândită pentru îndeplinirea unui anumit scop.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte concentrați pe ceea ce cred alții despre ei și vor să aibă mereu o imagine mai mult decât impecabilă. Dacă vei cunoaște un Vărsător, ți se va părea o persoană extrem de misterioasă și interesantă, cu o mulțime de hobby-uri și activități. Însă, după ce vei petrece mai mult timp cu el, îl vei cunoaște în afara minciunilor pe care le spune, și vei vedea că este o persoană destul de monotonă.