Horoscop 9 martie 2020. Zodia care trece prin clipe CUMPLITE!

Horoscop 9 martie Berbec

Berbecii au parte de noroc în tot felul de situații. E acea zi în care găsesc bani pe jos, primesc cadouri din senin sau reduceri uriașe la produsele pe care și le doresc. Spre seară se anunță o conversație incitantă cu o persoană atrăgătoare și o invitație subtilă în oraș. Vin vremuri interesante, Berbecii ar face bine să fie pregătiți sufletește.

Horoscop 9 martie Taur

Taurii fac față cu greu tentațiilor. În special cei aflați într-o relație de cuplu. Este un moment extrem de important, pentru că decizia pe care o vor lua le va afecta viața în moduri nebănuite. În orice caz, a spune adevărul despre ceea ce-și doresc e cea mai bună cale. Și singura care le va asigura nopți liniștite. Nimeni nu poate fi vinovat pentru ceea ce simte, ci doar pentru că preferă să mintă, în speranța de a amâna inevitabilul.

Horoscop 9 martie Gemeni

Gemenii sunt cuprinși de gelozie. Mici gesturi ale persoanei iubite le dau senzația că ceva este profund în neregulă. Aceast sentiment de trădare nu va trece de la sine. Situația trebuie clarificată cât mai repede, nu are niciun sens să mai aștepte “dovada supremă”. De regulă, cei care care trăiesc o viață dublă își ascund cu abilitate de spion faptele. E important, totuși, să faci diferența dintre gelozia justificată și cea închipuită. Rezolvarea problemei începe în propria minte.

Horoscop 9 martie Rac

Racul poate face o descoperire astăzi. Este, de asemenea, posibil să intrați în contact cu un înalt funcționar sau angajat al unei organizații importante. De asemenea, puteți avea succes în rezolvarea unor probleme mici care vă afectează viața. De asemenea, astăzi este o zi bună pentru o evaluare generală a planurilor de viaţă. Se recomandă acordare de prioritate dietei și exercițiilor fizice.

Horoscop 9 martie Leu

Leii pe 9 martie ar trebui să încerce să-şi controleze starea de spirit. Dacă te simți iritat sau agresiv față de cei dragi, ia-ți timp să fii singur. Nu sunt prevăzute alte probleme pentru dvs. astăzi. Dacă doriți, puteți folosi această zi de sâmbătă pentru a vă concentra asupra familiei. Petreceți timp pentru a vizita o rudă îndepărtată sau pentru a vă invita familia la cină. Nu se recomandă refuzul unor invitații adresate de o persoană foarte importantă în viaţa voastră.

Horoscop 9 martie Fecioară

Mulţi nativi din Fecioară vor fi impresionați de evenimentele din această zi. Aveți șanse bune să primiți o surpriză plăcută din partea celor dragi sau chiar a unor cunoștințe încă necunoscute. Este posibil să fiți supuși participării la o întâlnire importantă care va decide o viitoare călătorie. În ceea ce privește finanțele dumneavoastră, salvați cât mai mult posibil, o să vă folosească. Ați putea fi tentat să vă cheltuiți banii sau resursele pe obiecte extravagante. Nu o faceţi.

Horoscop 9 martie Balanţă

Balanţele vor dedica această zi prietenilor, călătoriilor şi socializării. Veţi petrece, încă de dimineaţă, timp preţios alături de prieteni dragi, având în vedere că, astăzi, după mult timp, sunteţi toţi disponibili. Vă puteţi distra la o ieşire în aer liber, un grătar sau chiar o petrecere în club. Astrele vă recomandă să nu începeţi proiecte mari sau să faceţi achiziţii costisitoare. De asemenea, astăzi, trebuie să arătaţi mai multă înţelegere faţă de persoanele în vârstă.

Horoscop 9 martie Scorpion

Nativii din Scorpion vor intra, astăzi, în conflict cu anumite persoane din cauza unui motiv stupid. Există riscul ca cineva drag din viaţa voastră să afle un secret despre voi şi să vă confrunte. Încercaţi să explicaţi, calm, punctul vostru de vedere şi să îi faceţi pe ceilalţi să înţeleagă motivul pentru care aţi acţionat în acel mod. Pe plan personal, astrele anunţă succes în ceea ce priveşte cumpărăturile sau întâlnirile cu persoane pentru care aveţi sentimente.

Horoscop 9 martie Săgetător

Săgetătorii vor avea, astăzi, o zi plină de pace şi linişte interioară. Vă veţi simţi foarte fericiţi pentru că veţi fi înconjuraţi de familie. Împreună cu cei dragi puteţi organiza o excursie pentru a surprinde un membru al familiei care este departe şi care nu poate fi alături de voi. Surpriza va fi una uriaşă! După ce tot grupul va fi întregit, vă puteţi relaxa în aer liber.

Horoscop 9 martie Capricorn

9 martie este o zi minunată pentru Capricorni. Astăzi, trebuie să prioritizezi anumite aspecte ale vieţii tale. Scopul tău principal pentru astăzi ar trebui să fie însuşi obiectivul pentru care te-ai străduit de câteva săptămâni, sau chiar luni de zile. Șansele de a intra într-o relație sunt foarte mari astăzi. Ceea ce înseamnă că nu ar trebui să-ţi risipeşti energia pe treburi inutile. Astăzi, trebuie să eviţi bârfele şi discuţiile lungi, fără sens. 

Horoscop 9 martie Vărsător

Pentru Vărsători, ziua de 9 martie este una extrem de agitată. S-ar putea să fii nevoit să mergi la celălalt capăt al orașului pentru a satisface dorinţa unui membru apropiat al familiei sau pentru a-ţi ajuta cel mai bun prieten. Sâmbătă aştepţi răspunsul la o întrebare importantă. Poate că răspunsul nu va mai veni, sau este unul care nu-ți face plăcere. 

Horoscop 9 martie Pești

Peştii pot fi ușor dezorientați de evenimentele din această zi. Nu încerca să căutați modele într-o serie de coincidențe misterioase. Încearcă să te comporți cât se poate de natural. Ar trebui să înceri o apropiere cu familia și prietenii. Alternativ, poţi organiza o întâlnire la care să inviţi pe toţi considerați cu adevărat dragi.