Super Luna din 9 martie 2020. Sfaturi speciale pentru fiecare zodie

Super Luna din 9 martie, care se va forma în zodia Fecioară, va veni cu schimbări importante pentru majoritatea zodiilor. Impactul Lunii Pline va fi unul semnificativ asupra vieții sentimentale în special pentru nativii Balanță, Fecioară, Leu și Scorpion. Îți prezentăm câteva sfaturi de care e bine să ții cont în zilele următoare.

Sfaturi pentru zodii – Super Luna din 9 martie își va pune amprenta asupra tuturor

Berbec: Nu te lua la ceartă cu nimeni pe 9 martie. Războaiele începute de tine în această zi nu îți vor fi deloc prielnice.

Taur: Lasă la o parte toate frământările legate de carieră și concentrează-te asupra lucrurilor pe care trebuie să le îmbunătățești în relațiile cu cei din jur, în special cu familia ta.

Balanțele nu trebuie să ia decizii la nervi

Gemeni: Pune-te pe treabă mai mult ca oricând și gândește-te la o nouă strategie ca să îți atingi țelurile.

Rac: Nu îți faci griji pentru ceea ce vine, căci ce e al tău e pus deoparte. Luna plină te avantajează pe plan emoțional.

Leu: Ai foarte mare grijă la felul în care comunici cu oamenii din jurul tău. Lucrurile pe care le spui cu intenție bună pot ieși prost.

Fecioară: Impactul Super Lunii va fi unul foarte mare asupra ta. Încearcă să nu exagerezi cu anumite obiceiuri nesănătoase. Această Lună îți poate provoca insomnii și stări de stres.

Balanță: Nu lua decizii la nervi. Ziua de 9 martie și mai ales seara se anunță cu multă agitație. E momentul să faci o schimbare importantă la capitolul comunicare.

Scorpion: Nu porni de la prejudecăți atunci când trebuie să oferi niște opinii pe anumite teme.

Săgetător: Pune-te în locul celor pe care îi critici înainte să faci asta. Vei vedea cum se schimbă raporturile umane.

Capricorn: E bine să fii ceva mai cumpătat cu banii. Asigură-te să nu îți lipsească strictul necesar.

Vărsător: Spune ce ai pe suflet, dar fă-o cu mai multă prudență. Arată că ești capabil de o altă abordare.

Pești: Ziua de 9 martie va fi una destul de complicată pentru tine pe plan sentimental. Mai bine o tăcere înțeleaptă decât o vorbă aruncată aiurea.