Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici, pentru saptamana 9-15 martie. Gemenii au zile urate, Scorpionii intra sub protectie divina

Horoscop. Numeorologul Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru toata saptamana 9-15 martie.

Horoscop. Berbec – veti primi vesti bune, o suma de bani importanta sau cadouri.

Horoscop. Taur – saptamana viitoare sunt pe drumuri, asa ca daca isi iau un mic concediu e foarte bine venit. Deci, deconectati-va!

Horoscop. Gemeni – au o saptamana mai urata, stau ca pe o pojghita de gheata foarte subtire. Aveti grija cum discutati si ce incercati sa impuneti! Vedeti cum pasiti!

Horoscop. Rac – e o intr-o saptamana de asteptari si comunicare. Primeste multe mesaje, tot felul de atentionari. Poate fi si o perioada cu multa barfa.

Horoscop. Leu – are o saptamana in care trebuie sa schimbe tot ce inseamna modalitate de abordare a problemelor care intereseaza, deci schimbati macazul. Ati fost buni, fiti si mai buni!

Horoscop. Fecioara – de la inceputul anului e cu mici batalii, critica. Sfat: potoleste-te si totul se rezolva! Batalia strica palaria!

Horoscop. Balanta – vine adevarul care ii poate schimba viata.

Horoscop. Scorpion – intra sub protectie divina sub toate punctele de vedere si are nevoie de ea in tot ce face.

Horoscop. Sagetator – are doua optiuni: Relaxeaza-te, trateaza-te, bea ceaiuri cat mai fierbinti. Optiunea doi: cineva cat mai apropiat tie s-ar putea sa aiba sanatatea precara.

Horoscop. Capricorn – o saptamana buna, vedem un Vunjo, e anul lor. E cea mai puternica runa din tot pachetul Vunjo, veti castiga pe toate planurile.

Horoscop. Varsator – e foarte deschis, vine primavara, e pregatit sa inceapa o viata noua.

Horoscop. Pesti – aveti doua optiuni: ori va mutati din casa, luati un apartament nou, ori va schimbati locul de munca. Daca Dumnezeu va iubeste, aveti sansa sa castigati la loto, sa va luati casa si sa va schimbati si locul de munca. De multe ori, lasa pe mana Domnului.