Mesajul de 8 Martie al fiului cântăreței de muzică populară moartă în accident! Anamaria Pop avea doar 38 de ani și era văduvă

Anamaria Pop, o cântăreață de muzică populară în vârstă de doar 38 de ani, a murit într-un accident rutier. Ce mesaj a postat fiul ei

Anamaria Pop, îndrăgita cântăreață de muzică populară din Maramureș, care a murit în urma unui accident rutier, a lăsat doi copii orfani. Băiatul cel mare, care avea 19 ani la momentul accidentului, și-a scris disperarea pe Facebook, soarta îl lovise crunt pentru a doua oară: în urmă cu 8 ani își pierduse tatăl, acum rămânea și fără mama.

În primăvara anului trecut, într-o postare pe Facebook, băiatul spunea cât de mult își iubește mama, pe care avea să o piardă câteva luni mai târziu.

”Băi, mai terminați cu ziua asta a îndrăgostiților…care nu e altceva decât o mare prostie. Haideți mai bine să ne sărbătorim mamele de 8 Martie, acele femei care merită totul, nu fraierii care vă înșală tot anul și azi vă dau pe spate cu o amărâtă de floare”, a scris în februarie anul trecut fiul Anameriei Pop, cântăreața de muzică populară moartă în accident. A fost cumva ultima declarație de dragoste și ultimul mesaj de 8 Martie pentru băiat pentru mama lui.

Anul acesta, de 8 Martie, nu a mai avut cui să-i ducă flori. Anamaria Pop a murit în august anul trecut, într-un accident rutier, după ce a pierdut controlul volanului autoturismului.

Mesajul fiului cântăreței de muzică populară care a murit în accident, la decesul mamei sale
”Mamă, am intrat astăzi în casă şi încă ți-am simțit parfumul cu care te dădeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele erau desfăcute în baie din graba de a ajunge acolo unde te-ai pornit să te duci, aveam sentimentul că TU eşti acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde îmi era mie cel mai frica, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă.

Am închis ferestrele, ți-am luat bluza şi mi-am pus-o la nas doar ca să-ți mai simt mirosul, după care am început să plâng în hohote! Înainte să pleci te-am pupat, te-am îmbrățişat, ca de obicei, şi ți-am spus să ai grijă de tine căci Alexucu te iubeşte, iar după o oră să aud că ai avut accident.

Nu credeam că ai pățit ceva, dar când am ajuns la fața locului, polițistul m-a întrebat „Cine sunteți dumneavoastră” , la care i-am răspuns „sunt fiul doamnei care a provocat accidentul, am venit să iau ce a rãmas de valoare în maşină”. A luat o gură de aer si mi-a spus „condoleanțe”.

Eu credeam că vorbea în necunoştință de cauză, nu l-am băgat în seamă, ca după aceea să primesc un val de mesaje de condoleanțe (nici pe ceilalți nu i-am băgat în seamă), eu încă sperând că eşti în viață şi că n-ai pățit nimic grav!

Bomba bombelor o primisem la spital, un ocean de lacrimi mi-a ieşit din ochi, credeam că-i un coşmar, şi încă sper să fie un coşmar, vreau să mă trezesc brusc plin de transpirație şi să fug la tine în cameră să-ți spun cât de mult te iubesc şi să te strâng în brațe tare, dar se pare că acest coşmar va dura o viață.

Doar pe tine te-am mai avut, eu şi fratele meu doar pe tine te-am avut! Dumnezeu să te ierte dragă mamă, regret enorm că nu ți-am spus zilnic că te iubesc şi iartă-mă pentru tot ce-am făcut în neplăcerea ta, îți promit că voi avea singur grijă de casă şi de Denis.

Iubiți-vă mamele, spuneți-le că le iubiți, arătați-le că le iubiți, fiindcă moartea e imprevizibila, iar după aceea veți regreta enorm că n-ați apucat s-o faceți!
ÎȚI MULȚUMESC CĂ M-AI CRESCUT ÎN ĂŞTIA 19 ANI ŞI CĂ AI FĂCUT TOT POSIBILUL SĂ NU NE LIPSEASCA NIMIC!”, a scris fiul cântăreţei Anamaria Pop pe Facebook.