VULPITA, LUATĂ LA MIȘTO DE DELIA. CE I-A FĂCUT JURATA DE LA ANTENA 1 TE VA FACE SĂ RÂZI CU LACRIMI

Vulpița este unul dintre cele mai controversate personaje de la noi și chiar o putem numi vedetă în toată regula pe femeia din Vaslui, a cărei viață a devenit, la Acces Direct, o adevărată telenovelă!

Și, pentru că atunci când ești persoană publică ai nevoie de legături în lumea vedetelor, asta s-a întâmplat și cu Vulpița,

însă în cel mai amuzant mod cu putință. Și e onoare mai mare să-ți ofere viața decât să te bage Delia în seamă? Pe bune acum…

Așa se face că soția lui Viorel a fost uimită să vadă că

Delia i-a făcut un cadou de zile mari de care a fost atât de mândră, încât l-a împărtășit imediat cu fanii ei de pe Instagram.

Delia a pozat într-o manieră inedită, într-un costum alb, cu pene. Iar pentru Vulpița, jurata de la Antena 1 a făcut un gest care i-a făcut pe oameni să râdă cu lacrimi!

Mai exact, Delia a editat fotografia ei și a pus fața Vulpiței, în locul chipului său. Mândră nevoie mare de cadoul primit,

femeia din Vaslui nu a mai stat pe gânduri și a postat imaginea pe rețeaua de socializare, spre amuzamentul tuturor celor care o urmăresc.

„Mulțumesc @delia! Superbă poză mi-ai făcut ❤️❤️❤️” a scris Vulpița, în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

Văzând o așa grozăvie, oamenii nu s-au putut abține și s-au amuzat teribil, lăsându-i Vulpiței o mulțime de comentarii amuzante.

„Îmi place că nu-și dă seama că a râs de ea / Ne-am dat dracu, model nu mai erai tu… / Doamne ferește / Și, până la urmă,

Vulpița a ajuns și model” sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat, la postarea Veronicăi Stegaru.