Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a văzut SFÂRȘITUL! „În toate locurile omenești posibile”

Clarvăzătoare. Maria Ghiorghiu. După ce a prezis numeroase evenimente care au avut loc, celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a anunțat că i s-a spus ceva foarte îngrijorător.

Maria Ghiorghiu. Celebra prezicătoare ale cărei predicții s-au adeverit, de la cele mai mici, până la cele mai mari,

Maria Ghiorghiu, a avut o nouă viziune. I s-a arătat că ne paște sfârșitul. Este de-a dreptul șocant.Maria Ghiorghiu.

În anul 2017 Maria Ghiorghiu a prezis apariția în viitor a unui virus mortal care va afecta populația, în măsura în care o face acest Coronavirus la nivelul întregului Glob Pământesc .

Prezicătoara Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută deoarece a prezis două mari necazuri la nivel național: incendiul din

Colectiv și accidentul din Apuseni. Într-un text publicat pe blogul ei, acolo unde face majoritatea predicțiilor, faimoasa prezicătoare Maria Ghiorghiu a anunțat că în noua sa viziune, i s-a arătat că ne paște un pericol iminent.

Previziuni. Celebra prezicătoare a văzut „ceva tare îngrijorător”

Prezicătoare. Pe data de 4 Martie 2020, la ora 5:31 dimineața, prezicătoarea Maria Ghiorghiu a declarat că a fost trezită de un glas. Se pare că acesta îi spunea că pe plaiurile mioritice urmează să se întâmple ceva, că vom avea parte de multă neliniște. Mai mult decât atât, probleme vor fi la nivel mondial, și nu doar în țara noastră. Totul se petrece la doar o săptămână, după ce a auzit un glas care spunea repetitiv următoarea frază: „România, devastată, România răsturnată”.

Predicții. Iată declarația integrală a Mariei Ghiorghiu:

„În această dimineață, m-a trezit un glas care spunea ceva tare îngrijorător. Glasul spunea așa: „În toată România va predomina neliniștea!”, iar un alt glas, întreba cu nedumerire: „În toată România?”, dar glasul îi răspunde așa: „În toate locurile omenești posibile!!!”. Dragii mei, din nefericire, ceea ce se întâmplă acum în România, duce cu un pas spre Marea Revoluție! Pe plan mondial, dar și la noi în România, există îngrijorare maximă în ceea ce privește Coronavirusul și nu numai. La noi în România, primează modul cum s-ar putea ajunge la alegeri anticipate. Dar, Bunul Dumnezeu le va aranja pe toate; așa cum el voiește și nu după voia politicienilor.Deocamdată însă, politicienii își duc mai departe planurile lor pentru cum să ajungă la alegerile anticipate, în loc să se unească cu toții și să găsească o modalitate de a stopa răspândirea Coronavirusului (…) Cu adevărat România noastră în aceste zile, este întoarsă pe dos, este răsturnată așa cum se spune și în acest mesaj.”

Mai mult decât atât, prezicătoarea susține că i-a fost transmis un mesaj, din care reieșea faptul că în România se va întâmpla ceva atât de grav, încât cu toții suntem în pericol. „Dragii mei, ce urmează a se întâmpla în România, atât de grav, eu nu știu a vă spune. Ceea ce știu, dragilor, este faptul că, dacă vom avea credință, npdejde și dragoste în Prea Sfânta Treime și-n Maica Domnului, vom fi ocrotiți și ocoliți de toate suferințele și de toate necazurile. Să nu ne îndoim de acest lucru niciodată, dragilor. Să fim buni, să fim milostivi și cu inima bună și smerită, cu sufletul plin de lumina Învierii lui Hristos și nu avem a ce ne teme,” i-a sfătuit prezicătoarea pe români.

Maria Ghiorghiu. Apelează la rugăciune pentru a salva oamenii

Maria Ghiorghiu, încearcă să întoarcă populația către rugăciune pentru a stopa pierderea de vieți omenești în fața acestui Coronavirus neiertător. „Din păcate, și cu durere în suflet, vă spun că această nenorocire a ajuns și în SUA, iar la nivel global este alertă mare din pricina acestui virus mortal. Să ne rugăm domnului și Maicii Domnului să ne ocrotească și să lumineze mintea medicilor, pentru a găsi un medicament care să omoare acest virus,” conchide prezicătoarea.

Clarvăzătoare. Maria Ghiorghiu a prezis un cutremur foarte mare!

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare, a făcut o nouă premoniție despre un lucru care îi înfricoșează pe toți oamenii. Aceasta a vorbit pe blogul său despre marele cutremur, iar previziunea sa este una cutremurătoare. La 43 de ani de la cutremurul din 1977, Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune. Deși nu știe când va avea loc acest cutremur, cu siguranță că va fi unul puternic și va afecta mulți oameni.

„În timp ce scriam aici, pe blog, aud glas care spune așa: «Trebuie să mai și plecăm de-acasă!». Clipă în care, văd o încăpere la masă căreia stăteau doi băieți tineri. Erau bucuroși și plini de viață. S-au ridicat de la masă și au ieșit pe ușa. A început un cutremur amețitor. Vedeam cum măsuță de la geam lângă care stătuseră cei doi tineri începuse a se clatină dintr-odată foarte tare. Cutremurul era foarte intens. Dragii mei ,nu puteam să-mi dau seama dacă era zi sau era noapte, deoarece noi și ziua stăm cu becurile aprinse.

Dragii mei, din păcate, vom auzi de un astfel de cutremur violent în care ne-am fi dorit să fi fost plecați de-acasă, așa cum ne spune și mesajul. Unde anume se va produce un astfel de Cutremur sau când anume, eu nu știu a vă spune. Cert este faptul că, acesta se va produce, dar mai știm că România Duhului Sfânt a fost și este ocrotită de asemenea tragedii. Să ne rugam fraților, să ne rugăm la Prea Sfânta Treime și la Maică Luminii că să ne ocrotească cu milă și cu iubirea Sa de oameni și să plecăm din această viață de bătrânețe și nicidecum din pricina unui cutremur devastator. Așa să ne ajute Dumnezeu și Măicuța Domnului!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei oficial.