Horoscop 11 martie 2020. Zodia care primeste o veste GROAZNICA

Berbec

In sfera profesionala este foarte posibil sa apara anumite vesti, noutati, dar si revelatii personale, de care ar fi bine sa tii cont, spun astrele. Pe de o parte, ar fi bine sa fii atent la detalii, iar pe de alta parte, nici sa nu fii prea rigid, ca nici sa nu-ti scape printre degete oportunitatile zilei.


Taur

Principalele preocupari pentru aceasta zi sunt legate de activitatile si proiectele tale de suflet. Faci tot ce e nevoie pentru a fluidiza traseu, pentru a elimina eventualele impedimente ce apar in calea obiectivelor tale. Esti decis sa mergi pana la capat, iar Luna iti va scoate la iveala si solutiile.


Gemeni

Per total, te asteapta o zi cu foarte mult potential, cu surprize, cu ocazii, de aceea foloseste-te de lucrurile minunate si oamenii interesanti cnare vin astazi cumva in intampinarea ta, poate sa-ti ofere un sfat, sa te ajute, sa te ghideze. Esti atent la semne?


 Rac

Ai posibilitatea sa vezi lucrurile de ansamblu, dar si sa tii cont de detalii, sa analizezi bine, sa examinezi cu atentie. Cu toate acestea, sfatul astrelor este sa nu te gandesti nici exagerat de mult, ci sa actionezi, sa pornesti la drum, epntru ca solutiile vor aparea!


Leu

Dorinta acestei zile in ceea ce te priveste este sa-ti gasesti locul, indiferent ca este vorba despre job-ul tau, despre cercul tau de prieteni sau comunitatea din care faci parte, sau poate chiar locul din inima celui drag?


Fecioara

Astazi cauti validare, iti doresti sa iti fie recunoscute talentele, abilitatile, eforturile si meritele. Recomandarea astrelor este sa incerci sa te inconjori doar de cei parerea carora conteaza pentru tine. Cauta validarea in ochii copiilor, partenerului de viata, a parintilor, a rudelor apropiate, a prietenilor dragi.


Balanta

Astazi te vei concentra pe conexiuni, de aceea sa nu te mire ca brusc vei fi foarte sociabil, preocupat de vizite, intalniri, sedinte si cautat de diverse aliante si grupuri de interes. Sunt favorizate si activitatile ce tin de voluntariat, de binefacere.


Scorpion

Mintea iti calatoreste spre tinuturi indepartate si iti aduce ganduri de mult uitate. Fii atent astazi la nevoile tale, atat emotionale, cat si fizice. Ai nevoie de mai multa liniste? Poate de mai multa odihna? Iti doresti sa te ocupi mai mult de pasiuni si hobby-uri? Atunci ce te retine?


Sagetator

Vei observa ca in tot ceea ce vei face astazi de fapt vei incerca sa te exprimi sub o forma sau alta: de la imbracamintea si accesoriile alese pentru aceasta zi, pana la atitudinea, modul de gandure, alegerile si deciziile cu care ii vei surprinde pe ceilalti. Cauti sa te exteriorizezi, dar care sunt ideile pe care doresti sa le scoti in evidenta?


Capricorn

Sfatul zilei este sa te concentrezi pe familie si pe nevoile acesteia. Ar fi bine sa-ti analizezi astazi istoricul familiei, sa cauti sa faci legatura intre anumite evenimente in care au fost implicati cei dragi tie, sa intelegi actiunile rudelor, dar si sa elimini anumite blocaje emotionale acumulate in trecut.


Varsator

E timpul pentru aventura si experiente interesante! In plus, este o zi foarte buna pentru tine, potrivita pentru a incepe o noua activitate, un proiect la care ai visat sau poate de care nu ai mai avut timp in ultima perioada.


Pesti

Este ziua in care ar fi bine sa faci cateva calcule. Nu e cazul sa-ti faci griji in ceea ce priveste sfera finaciara, dar astrele iti recomanda sa incerci sa nu iei decizii majore in legatura cu investitiile sau casa. Cel putin nu in aceaste zile.