Horoscop 10 martie 2020. O zodie va avea nervii la pământ. Este nevoie de mult calm

Horoscop 10 martie 2020. Marți, o zodie va avea nervii la pământ în prima jumătate a zilei și se va descărca pe toți cei din jurul său. Astrologul Radu Ștefănescu recomandă mai mult calm și o privire în ansamblu pentru a vedea ce cauzează disconfortul de fapt.

BERBEC   Temperamentul tău de sprinter te ajută azi să nu pierzi timpul şi să faci lucrurile repede-repede. Reuşeşti să te găseşti pe fluxul principal, fie la muncă, fie în vacanţă, fără probleme! Astăzi trebuie să eviţi orice promisiune sau orice chestiune legată de bani,

de proiecte viitoare sau de relaţii şi grupuri sociale. Nu-ţi asuma, mai ales, obligaţii pe termen lung. Amână cu distincţie şi cu berbecească bunăvoinţă orice îţi pare legat de domeniul banilor sau al poziţiei profesionale. Reflexele tale sunt bune, astăzi! 

TAUR   Ziua de astăzi este la fel cu celelalte. Doar tu ai păreri diferite! Încearcă să nu fii influenţat de extreme, de păreri ciudate, de schimbări bruşte de stare de spirit. Fii mai echilibrat! Cheltuielile făcute astazi poti sa le treci direct la pagube. Se spune că cine cheltuieşti luni,

o sa scoată bani din buzunar toată săptămâna, dar cine cheltuieşte marţi, este belea curată, însemnă pagubă, sunt trei ceasuri rele! Superstiţie sau, nu, e bine să nu verifici pe pielea ta! Poţi, însă, sa te expui in public. Fii, însa, extrem de scurt şi zâmbeşte convingător! O singura fraza este de ajuns si evita decupajul din context.

 GEMENI    Astăzi ai talent, nu glumă! Reuşeşti să amesteci savant adevărul cu invenţii şi să-ţi promovezi interesele, pe care le consideri neglijate de alţii. Atenţie, în familie, în duo, nu exagera! Deseori invingatorii sunt desemnati dintre cei care par a fi invingatori, din cauza ca anturajul nu prea are timp sa judece pe fiecare în parte. Limitează-te la activităţile obişnuite, de rutină. Evita să începi proiecte noi, sau sa răspunzi imediat la o provocare evidentă. Nu poţi să ştii ce ţi se ascunde! Lasă pe mâine. Sau pe „alta data”!

RAC   Relaxeză-te, oferă-ţi scurte pauze. Odihna e temeiul sănătăţii, spunea Esculap! Conjunctura indică să te ocupi mai mult de corpul tău, tratamente cosmetice şi de întreţinere, dietă, sport. Puterea ta de concentrare pare sa-ti joace feste, asa încât este bine sa diminuezi influenţa Lunii, afectată, prin odihna, alimente naturale şi mişcare. 

 LEU   Peste toată primăvara, astăzi eşti foc şi pară! Eşti nervos cât cuprinde, nu se ştie de ce şi te descarci pe cei din jur. Încearcă să găseşti motivele disconfortului şi să te calmezi cât mai repede! Amână, dacă depinde de tine, orice întâlnire importantă sau  decizie majoră.  A doua parte a zilei este mai bună. Astăzi ai carisma bine aspectată de stele, aşa că profită ca să obţii favoruri sentimentale. Ocupă-te de tine mai mult, grija pe care ţi-o oferi este garanţia sănătăţii!

FECIOARĂ   Organizează mai bine munca la serviciu, sau activitatea, acasă. Dacă eşti depăşit de probleme nu ezita să ceri ajutor. Pentru distracţie o să găseşti destui amatori, fii sigur de asta! Poţi, şi trebuie să faci mici schimbări în structurile tale, ordonează-ţi bugetul de venituri şi cheltuieli, „cash-flow”. Nu este prea târziu să incepi să-ti faci planuri de o vacanţa de vară târzie, dar trebuie sa iei in consideratie cu mult realism resursele proprii. Iar dacă ai fost deja în vacanţă, poţi să faci planuri, cu aceelaşi succes, pentru perioada toamnei.  Detaliile sunt mai importante, astăzi!

BALANŢĂ   Astăzi timpul te presează şi mereu nu termini ce ai de spus. Încearcă să fii scurt, telegrafic! Ai impresia că nu te faci înţeles. Eşti sub semnul discuţiilor neterminate, comunicarea suferă. Cumpărăturile şi achiziţiile sunt favorizate moderat ca şi „rectificările” în coşul zilnic. Seară romantică, poate acasă, poate la un local, film, spectacol. Lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul degeaba – rezolvarea nu stă în puterea ta. Te întrebi degeaba ce să faci. Mâine este o nouă zi, trebuie să ai încredere!

SCORPION   Graţie unei gândiri reci şi a unei întâmplări fericite ai suficienţi bani ca să rezervi vacanţa de Sf. Paști, care nu este departe, sau să rezolvi problemele cu aerul condiţionat dacă rămâi acasă. Veşti bune de departe! Astăzi, în urma unei discuţii de la serviciu, sau unde activezi, sau o vorbă prietenească, ei bine, realizezi că stagnezi pe o pozitie profesională care nu prea se potriveşte cu visele tale. Cu mai mult efort, ambiţie şi noroc poate o să ajungi unde îți dorești.

SĂGETĂTOR    Mergi direct şi la subiect, atacă frontal, aşa poţi avea succes. Elementul surpriză! Dar, nu uita niciodată de planul „B”, soluţia de rezervă. Ambiţiile tale te fac, astăzi, să duci bătălii grele! Configuraţia planetelor iţi prezice relatii cordiale şi armonioase cu semnele de aer şi apa şi mai puţin favorabile cu zodiile de foc şi pamant. Chiar nu merită să te consumi pentru cineva care este superficial şi neserios. Viaţa este nebănuit de frumoasă, nu-ţi mai faci griji, cu siguranţă are pusă şi pentru tine, la rece, o bucată mare de tort!

CAPRICORN  Pluton, mereu în zodie, până prin anul 2023, te ajută să-ţi regenerezi energia psihică, să ai noroc la afaceri şi bani şi să ajungi, încet-încet, în rândul plutocraţilor! Astăzi mai faci un pas! Dacă eşti puțin obosit, cine nu este, stelele te sfatuiesc sa te odihneşti ceva mai mult azi, ba chiar sa rupi ziua în două cu o siesta sud-americană, pentru ca te aşteaptă un rest de săptămana agitată, densă. Totuşi, prietenii te ajută, familia te sprijină, totul pare bun şi avantajat de stele. Dacă nu vrei să ieşi în oraş, poţi folosi prilejul ca să petreci o seară foarte plăcută în familie, la o cină veselă şi sănătoasă, poate și cu planuri de viitor!

VĂRSĂTOR  Nu te nelinişti din cauza unor nepotriviri dintre planurile tale şi realitate. Face parte din joc! Astăzi, în domeniul sentimental, trebuie să fii mai inventiv, mai calm şi mai comunicativ! Unele inexactităţi din trecut te bântuie şi te întrebi de ce ţi se întâmplă tocmai ţie. Lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul degeaba – rezolvarea pare că nu mai stă în puterea ta. Configuraţia astrologică, foarte complexă, pare că-ţi spune că numai munca permanentă nu prea rezolva lucrurile, mai trebuie şi altceva ca să obţii succesul in viaţă.

PEŞTI  Astăzi reuşeşti să faci alianţe bune, iar în duo, o comunitate finaciară reuşită! Peisajul tău social e în schimbare, persoane şi poziţii inaccesibile până acum pot deveni ţinte accesibile. Nu te lua dupa cine stie ce aiureli din presă, sau de aiurea pe net, zodia ta este conservatoare şi respecta întotdeauna tradiţia. Ia lucrurile uşor şi cu mult calm. Nimeni nu-ţi vrea raul, iar pe duşmani îi doare şi pe ei capul. Analizeaza bine şi vei vedea că este o situaţie obiectivă. Dacă reuşeşti să ai şi să păstrezi iniţiativa, victoria este a ta! sursa:capital.ro