O mai ții minte pe Mariana, cea mai grasă româncă? Cum a ajuns să arate acum

În 2013, Mariana Luiza Buică avea 25 de ani, dar cântărea atât de mult încât cu greu se mai ținea pe picioare și cu greu mai respira.

În vremea aceea, ea era cunoscută drept ”cea mai grasă româncă”. Cântărea 225 de kilograme. Pe timpul când ea avea doar șapte ani, Mariana cântărea deja 50 de kilograme.

O dramă pe care a trăit-o Mariana Buică s-a asemănat și cu cea a Victoriei Lăcătușu, din Olt, care în 2010 cântărea 240 de kilograme. Din păcate, după ce a născut, femeia s-a stins din viață.

Tot atunci, publicația a mai scris că Mariana se zbătea în sărăcie. Ea, alături de tatăl nevăzător, de mamă, de frate, soră și bunică, locuiau într-o mică casă din Maglavit, județul Dolj, aproape de Craiova. Atunci, aceștia trăiau dintr-un venit de 1200 de lei.

“Medicii spun că m-am obișnuit eu să mănânc și că stomacul este prea mare și acum singura variantă este să fac o operație de micșorare de stomac.

De la vârsta de 14 ani umblu prin spitale, între investigații, diete și tratamente. A trebuit să-mi întrerup toate studiile. Îmi doresc și eu o familie, o viață normală. Sunt disperată”, spunea Mariana atunci cu ochii înlăcrimați. Mariana Buică s-a transformat total.

Cum a ajuns să arate în prezent

”Cea mai grasă femeie din România” zicea atunci că nu consuma alimente diferite, ci mânca precum toată lumea.

“Mănânc ca toată lumea un fel întâi, câteodată și felul doi, supe, fructe. Nu mănânc foarte mult, azi am mâncat un ou, un măr și o supă, atât.

Am înțeles de la medici că tratamentul pentru glanda tiroida pe care îl urmez de la 17 ani este de fapt greșit și că nu a făcut

decât să înrăutățească situația. Sunt disperată, nu mai știu ce să fac. (…) Aseară am vorbit cu mami și i-am

spus că nu mai pot să mai trăiesc așa că mă sinucid. Am 25 de ani și trebuie să fac ceva în viață și

mă gândesc că mai târziu nu o să mai pot să fac nimic, nici să mă ridic din pat”, mai zicea ea atunci.