Mesajul transant al unei tinere din Diaspora catre pensionarii romani „Jos labele de pe viitorul nostru…”

Mesajul unei tinere romance din Diaspora a ajuns viral pe reteaua de socializare Facebook. 

Tanara ii ataca pe pensionari care voteaza un anumit partid pentru “5 lei in plus la pensie” si le transmite “Jos labele de pe viitorul” tinerilor. Postarea continua la fel de dura, transmitandu-le votantilor PSD

de varsta a doua ca “si-au trait traiul” si “si-au mancat malaiul”. De asemenea, tanara considera ca batranii de azi “au facut o revolutie degeaba”.

Iata mesajul complet al tinerei:
„Fara jignire la adresa nimanui iar cei care vor sa intre in polemici ii rog sa se abtina si sa isi scrie ura pe pagina lor de socializare si nu pe a mea.

Voi cei iesiti in pensie va bucurati la un 5 lei la pensie mai mult? Va place cum a adus partidul vostru drag Romania? Apar unii pensionari nebuni la tv si spun ca noi tineretul nu avem nimic

de spus ei bine noi tineretul avem un mesaj pentru voi JOS LABELE DE PE VIITORUL NOSTRU! Voi v-ati trait traiul v-ati mancat malaiul!

Ati facut o revolutie si tot degeaba. Va place sa traiti intr-o tara care a ajuns de rasul lumii. Unde se fura ca in codru. Nu ne spune-ti voi noua ce trebuie sa consideram noi ca este mai bine pentru viitorul nostru. Nu mai fiti penibili! Stati la caldurica voastra acasa si bucurati-va de cei 5 lei mai mult. Da puneti-va si ochelarii cand incepeti sa platiti mai mult. Sunteti orbi??? Nu vedeti cum a ajuns Romania? Si nu incepeti ca Johannis. Ci Comunistii vostri ce au condus din umbra de atatia ani.

In loc sa ii intereseze de bani la stat pentru spitale unde sa va puteti voi pensionarii trata, de autostrazi sa putem noi copii sa ajungem mai usor la voi sa va vedem, de scoli, medicamente pe ei ii intereseaza sa poata fura. Sa va fie rusine ca ati ajuns la o varsta si aveti aceeasi mentalitate de pe vremea lu’ Nea’ Nicu! Sa va fie rusine ca va ganditi doar la voi! Va doresc ca trandafirii psd-ului sa faca niste tepi mult mai mari ca acum. Ca sa ii simtiti mai bine.

Oameni batrani fara minte!
Se desparte Romania in doua??? DA!! Din cauza voastra ca nu ne permiteti sa alegem! Nu ne permiteti sa ne intoarcem acasa! Cred ca va place sa traiti asa! Iesi-ti in strada daca sunteti destepti! Iesiti si tineti piept tinerilor care isi doresc un viitor in Romania! Care au vazut frumusetea de afara si vor sa schimbe mizeria din tara lor! Rusine sa va fie!”, a scris romanca pe Facebook. sursa:bzi.ro