Horoscop 12 martie 2020. Zodiile care au noroc la bani

Horoscop 12 martie 2020. Berbec

Fii corect în aprecieri şi nu te arunca la o concluzie dacă nu cunoşti lucrurile în profunzime.

Fii sigur că ai adunat toate informaţiile necesare şi ai învârtit situaţia pe toate părţile, ca nu cumva să emiţi o opinie incorectă sau parţială.

Informează-te din surse sigure înainte de a extrage concluzia finală şi mai ales detaşează-te de miezul evenimentelor.

Dacă încerci să exprimi o părere cât eşti direct implicat, ai putea fi subiectiv şi nu tocmai corect în estimare.

Taur

Colaborezi destul de greu cu ceilalţi, pentru că nu ai parte de tovarăşi pe măsura ta.

Unii mai mult te încurcă, alţii nu ştiu altceva decât să critice ceea ce fac ceilalţi dar cel mai mult te deranjează incompetenţii care se bat cu pumnul în piept că le ştiu pe toate.

E groaznic să fii liderul unor astfel de oameni care nu ştiu să urmeze sfaturile sau îndrumările tale, încât va trebui să pui chiar tu efectiv mâna să faci totul în locul lor.

Horoscop 12 martie 2020. Gemeni

Ai ocazia de a povesti de un succes din trecut care stă la baza reuşitei tale de astăzi.

Mai sunt încă persoane care n-au auzit de unde provii, ce ai făcut în trecut, cu ce te-ai lăudat în anii anteriori, deci scoate-ţi palmaresul de la naftalină şi spune singur care îţi sunt realizările mai vechi.

Dacă tu nu spui, cine s-o facă? Lasă modestia la o parte şi spune celor dispuşi să asculte prin ce etape ai trecut până ai ajuns aici. Poţi fi un exemplu şi pentru alţii care încă mai vâslesc din greu să te ajungă!

Horoscop 12 martie 2020. Rac

Eşti tras în prea multe direcţii şi nu te poţi concentra eficient, aşa cum vor colegii tăi de la tine.

Încearcă să le dai impresia că eşti un om de încredere, că îţi asumi responsabil toate sarcinile care îţi revin, chiar dacă, în sinea ta, eşti neatent şi pus pe glume.

În anumite medii trebuie să îmbraci haina omului serios care lasă o impresie ireproşabilă, altfel vei fi imediat etichetat greşit. Ia lucrurile mai în serios!

Horoscop 12 martie 2020. Leu

Nu găseşti în tine argumentele necesare pentru a atrage o reuşită pentru care lupţi din răsputeri.

Altul se pare că e mult mai puternic decât tine şi te înfrânge mult prea uşor cu o vorbă. Azi faci un compromis, dându-i celuilalt, pe moment, victoria, dar eşti decis să îţi iei revanşa cu prima ocazie.

Acum taci şi înghiţi, suporţi o situaţie care te dezavantajează clar, spui da unor condiţii la care, altădată, ai fi spus cu fermitate nu, dar consideri că orice mare scop necesită pe parcurs sacrificii.

Faci azi unul dintre ele, pentru ca mai târziu să primeşti ce ţi se cuvine.

Fecioară

Demult ţi s-a spus că va veni acest moment dificil şi ai fost puternic influenţat de anturajul din jur, care a creat o imagine de-a dreptul sumbră asupra acestui eveniment.

Lucrurile ar fi stat mult mai bine dacă nu ai fi ţinut cont de zvonuri şi vorbe negative, pentru că exact ele sunt cele care au generat această stare proastă.

Dacă ai fi aşteptat să se întâmple fără atâtea temeri inoculate în suflet, cu siguranţă efectele neplăcute ar fi fost mult mai mici, dar ţi s-a creat permanent o aşteptare neagră care acum, iată, îşi arată colţii.

Horoscop 12 martie 2020. Balanță

Visezi la clipa când lumea îţi va da dreptate şi va recunoaşte că a greşit în etichetele pe care ţi le-a pus fără să le meriţi.

Tu ai răbdare, convins că adevărul va ieşi la iveală într-o zi şi nu e decât o chestiune de timp până acolo. Între timp nu sta pasiv, aşteptând din cer o minune, ci caută argumente, dovezi, documente eventual care să îţi susţină poziţia.

Luptă pentru ceea ce ţi se cuvine, că e un drept luat, că e o rectificare de imagine, că e o informaţie eronată împrăştiată în jur, pentru că ai toate şansele să faci lumină.

Horoscop 12 martie 2020. Scorpion

Depărtările sunt atracţia ta principală, pentru că simţi tu că acolo se va petrece ceva ieşit din comun sau de acolo vine azi cea mai importantă veste.

Poate pregăteşti o mutare majoră de domiciliu, poate te gândeşti deja la o călătorie pe care o vei face curând, poate doar cauţi cu înfrigurare o direcţie nouă spre care să-ţi canalizezi atenţia.

E schimbare de perspectivă pentru că vrei altceva, ceva ce nu mai găseşti în mediul tău apropiat, de aceea te concentrezi şi asupra altor locuri de pe această planetă.

Departe e fericirea ta, departe e speranţa ta, deci caută şi dincolo de graniţele zonei tale obişnuite.

Săgetător

Banii sunt una din preocupările tale principale. Tot ce este legat de venituri şi cheltuieli îți este pe plac, pentru a crea adevărate strategii pentru a acumula sume importante, dar şi de a consuma tot ce ai adunat.

Deocamdată e momentul să mai pui un ban deoparte, ca să ajungi la o sumă considerabilă cu care, cândva, ai gânduri mari.

Încearcă, aşadar, să nu cheltui tot ce ai strâns, ci să-i faci să crească.

Horoscop 12 martie 2020. Capricorn

Eşti părăduitor şi arunci cu banii pe fleacuri. Chiar dacă sunt obiecte pe care sufletul tău de copil le-ar dori, dacă vârsta ta nu mai e demult cea a copilăriei vei descoperi într-o zi cât de nechibzuit ai fost atunci când te-ai hazardat în cheltuieli inutile.

Chiar dacă unele obiecte îţi fac cu ochiul şi ai impresia că le vrei, rezistă ispitei de a le cumpăra.

Nu ai nevoie de ele ci sunt doar capricii trecătoare, dar devoratoare de bani.

Horoscop 12 martie 2020. Vărsător

Ai făcut cândva o greşeală şi nu te poţi încă debarasa de acest gând, încât vezi pericole peste tot.

Ori ţi se aminteşte întruna despre situaţia neplăcută de demult, ori faci ce faci şi tot despre ea vorbeşti, pentru că a devenit un fel de balast pe care îl tot cari după tine.

Este vremea să priveşti înapoi cu tupeu şi să repari situaţia, dacă se poate, sau să o ştergi complet din amintire, pentru că te trage înapoi.

Pești

Ai o povară pe suflet şi ţi-e greu să exprimi în cuvinte ce te doare, dorind să-ţi rezolvi pe cont propriu problema.

Consideri că, dacă ai cere ajutorul, cei din jur mai mult te-ar încurca pentru că ar începe să te judece şi să îţi dea lecţii pe care nu eşti sigur dacă le vei suporta uşor.

Încearcă să te descurci singur, pe cât posibil, pentru că nu eşti în ce mai bună pasă emoţională pentru a asculta predici venite de sus, de parcă cineva chiar ar avea dreptul să te sfătuiască pe acest ton. sursa:acvaria