Bianca Drăgușanu, îngrijorată pentru fetița ei: “Copilul meu a asistat la niște scene la care nu ar fi trebuit”

Bianca Drăgușanu este îngrijorată pentru fetița sa, după ce aceasta ar fi asistat la scene la care nu ar fi trebuit. Vedeta a povestit totul într-un interviu.

Bianca Drăgușanu, îngrijorată pentru fetița ei: “Copilul meu a asistat la niște scene la care nu ar fi trebuit”

Bianca a vorbit despre relația toxică în care a fost cu Alex Bodi, la Teo Show. Ea a menționat că fetița ei Sofia a asistat la

anumtie scene urâte, care este posibil să o fi marcat. Bodi ar fi promis în repetate rânduri că se schimbă, dar desigur acestea au rămas doar premisiuni delarte. Bianca a decis să pună punct pentru totdeauna.

“După apariția la voi în emisiune, după ziua mea, a venit și el la restaurantul în care am fost eu să petrec. La modul general, viața mea începe de astăzi. Sunt o femeie liberă. Sfătuiesc femeile care trăiesc într-o relație vicioasă, toxică, să iasă din relația asta.

(…) Din partea mea a fost iubire. Atâta timp cât respecți un om, nu ai cum să-l înșeli. Așa cum a spus soțul meu, nu are ce să-mi reproșeze. Eu am stat într-o chestie în care nu eram fericită.

Atunci când consider că nu sunt în sigurantă, pentru mine siguranța fetiței mele este cea mai importantă. Ea a luat parte la niște scene la care nu ar fi trebuit să asiste un copil de 3 ani jumătate.

Mie îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, în general copiii la vârsta asta sunt foarte inteligenți. Copilul meu era trist. Îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Eu am început o altă viață de azi.

Cât de vesel poate fi un copil, la 1:30, cu patru polițiști în casă, cu mama care plângea și cu mine cum eram?

Dacă el spune că are înregistrări. Voi vă imaginați cu ce om am trăit în casă? De ziua mea, copilul meu era jos și noi sus (n.r.- în casă). Sergiu a văzut “dovezile” lui de iubire pe mâna mea stângă.

Dacă vreți vă arăt și eu înregistrări. Eu mi-am dorit o familie cu acest bărbat. Într-un an jumăte mi-a promis că se schimbă”, a declarat Bianca Drăgușanu la TeoShow. sursa:huff.ro