MESAJ VIRAL AL UNEI ASISTENTE MEDICALE: „VENIȚI SĂ VĂ TRATEZE MEDICII PE CARE IERI ÎI ÎNJURAȚI”

O asistentă medicală a răbufnit după ce mai mulți români care s-au întors din Italia, zilele acestea, au refuzat carantina și au făcut scandal la frontieră. Tânăra s-a arătat revoltată de lipsa de responsabilitate a conaționalilor. Fata a postat un mesaj care a devenit viral.

„Dragi persoane proaspăt venite din Italia, aveți un tupeu incredibil, o nesimțire fără margini și o ipocrizie cum rar am mai văzut.

Acum o lună, pe aproape oricare «român» plecat în Italia îl întrebai ce părere are de România ar fi zis ca «e o țară de c%@$t», «nici vorbă să se mai întoarcă acasă», «Doamne ferește să te îmbolnăvești în România că mori cu zile» și lista poate continua”, a scris fata.

„Știați unde veniți și mai știați și că e carantină”

Cătălina și-a continuat mesajul și a vorbit despre condițiile din spitale, dar și despre epuizarea medicilor și asistentelor.


„Nu ați mai contribuit la sistemul de sănătate de ani buni de zile și totuși … în prag de epidemie veniți să vă trateze medici pe care până ieri îi înjurați și denigrați, să stați în spitale pe care le considerați sub nivelul vostru, să îmbolnăviți bătrâni și familii pe care le-ați lăsat în urmă. Aveți tupeu să vă plângeți de condițiile din carantină.

La ce vă așteptați? Știați unde veniți și mai știați și că e carantină. Puteați alege să rămâneți în Italia în confortul propriei case, dar, totuși, veniți acasă. Nu e problema că veniți, dar când plecați înapoi nu mai vorbiți urât de țara voastră, povestiți-le italienilor că țara voastră a închis școli, instituții pentru că știa că veniți și a făcut tot posibilul să nu ne îmbolnăvim toți.

Spuneți-le italienilor și cum în spitale ați găsit medici pregătiți, asistente și personal medical care lucrează până la epuizare să poată să vă trateze. Poate e momentul să vă gândiți cum ar fi arătat spitalele și locurile pentru carantină dacă toți cei care vă întoarceți plăteați impozite și lucrați acasă”, și-a încheiat tânăra postarea, care a generat 6000 de distribuiri.