Mirela Vaida, Enervată La Culme De Veronica

Mirela Vaida nu a mai suportat modul în care Veronica Stegaru vorbește cu socrii săi,

iar în momentul în care aceasta i-a replica tatălui lui Viorel, prezentatoarea s-a enervat la culme și a dat-o afară pe aceasta din platou.

În această zi momentele de tensiune au fost la cote maxime, iar după ce s-au văzut la București, Viorel și Veronica Stegaru au devenit cu totul alte persoane.

Printr-o legătură direct cu părinții lui Viorel, Veronica nu s-a mai putut abține de la comentarii și le-a dat mai multe replici celor doi bătrâni care în aceste momente au grijă de fiica lor, în timp ce ei sunt în Capitală.

După ce Viorel le-a oferit mai mulți bani socrilor săi, părinților Veronicăi, tatăl lui a intrat în direct și l-a mustrat pentru faptul că nu trimit bani și pentru fiica lor de care au grijă.

Îl roade invidia”, a spus Veronica în momentul în care socrul său povestea acest lucru, iar asta a făcut-o pe Mirela Vaida să explodeze.

Prezentatoarea a rugat-o pe Veronica să părăsească platoul Acces Direct și a dat-o imediat afară.

Veronica, știi ce te rog eu pe tine în momentul ăsta.. Acum ieși din studio, acum! Acum!” , a spus ea.

Mirela Vaida a venit ulterior și motivul pentru care a apelat la acest gest: ”Mă deranjează impertinența

Veronicăi și felul în care vă răspunde. Nu pot tolera acest lucru, drept dovadă am scos-o și din platou că nu mai putut să o suport cum își dă ochii peste cap și ce obrăznicie poate să aibă un om” , a spus ea.