Carmen Şerban îl contrează pe Serghei Mizil în problema românilor din Italia care fug de coronavirus: „Buni sau răi, ai noștri sunt ai noștri și nu este OK ca să închidem ușile”

Românii din Italia care fug de coronavirus au creat o dezbatere tensionată în societate.

Românii din Italia care fug de coronavirus au provocat discuţii aprinse. Carmen Şerban, cântăreaţa de muzică de petrecere, se află în tabăra celor care susţin că aceştia nu trebuie alungaţi. 

“Tot citesc și mă îngrozesc de mentalitatea egoistă si deplasată a unora! Cică să nu-i mai primim pe ai noștri acasă, în România! Îmi cer scuze, însă eu sunt de altă părere, aceea că buni sau răi,

ai noștri sunt ai noștri și nu este Ok ca să închidem ușile, lasându-i pe afară”, a postat Carmen Şerban.

“În plus, unde este imunitate fizică și energetică, nu se prinde nici un virus. Imunitate Energetică înseamnă un interior curat, hrănit și pregătit ca să reziste mizeriei din exterior.

fara descriere

Apa și săpunul sufletului sunt slujbele sfântului Maslu, Liturghiile și Sfânta Împărtășanie.”, a încheiat Carmen Şerban. Părerea ei este total opusă celei a lui Serghei Mizil, care i-a făcut praf pe românii veniţi la graniţă din Italia. 

fara descriere

Românii din Italia care fug de coronavirus: “Veniți și vă ascundeți în România” 

“Nu se poate ce se întâmplă la ora actuală în țara asta. Am avut asociați, oameni, români plecați în Italia.

Înțelegeți-mă bine ce spun. Nu mă refer la toți românii din Italia. Mă refer la cei cu „como se dice”. Și acum veniți cu capetele înapoi acasă. Păi, nu vă mai e frică de ciuma roșie? E mai periculoasă decât virusul.

Voi, în străinătate, ați votat trei zile. Unde l-ați văzut zilele astea pe Iohannis? Al nostru… nimic. Toți vorbeau stricat românește, aveau accentul ăla italienesc. Ridicau vocea.

Veniți și vă ascundeți în România. Stați la voi acasă, în Italia. Eu n-am văzut președinte, când toată lumea e în criză, să nu scoată un cuvânt. Dacă aș putea, acum, aș inventa un partid naționalist. Când vin ăștia la frontieră, „che dice?”. Rămâi la tine acolo, în Italia,

dacă ți-ai uitat limba. Stați în Italia că e frumos acolo”, a spus Serghei Mizil pe facebook.Declaraţiile lui Mizil vin în contextul imaginilor de la Vama Nădlac cu românii care se întorc din Italia. Sute de mașini așteaptau să intre în România, marți seară, prin Vama Nădlac II.

Situația devine alarmantă în condițiile în care numărul oamenilor infectați cu virusul COVID – 19 s-a mărit.Coada de la Vama Nădlac este doar un episod din ultimele care s-au desfășurat în ultimele zile.

Șeful Poliției de Frontieră, chestorul Ioan Buda, a anunțat că în ultimele două săptămâni, zeci de mii de români s-au întors din Italia Între timp, bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus din România a juns la 45.

Doar miercuri, în România, 16 pacienți au fost depistați pozitiv la infecție cu COVID-19. Din acest total, 18 persoane sunt din București.

În prezent, Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat oficial că epidemia de coronavirus este pandemie după ce boala virală COVID-19 a ajuns, în lume, la 118.000 de cazuri în 114 ţări, cu 4.291 de decese. sursa:wowbiz