FOTO / Bianca Drăgușanu, snopită în bătaie de Bodi! Cum arată fața vedetei. “Să vedem ce spun autoritățile”

Noi dezvăluiri apar în ceea ce privește relația pe care Bianca a avut-o cu Alex Bodi! Blondina a postat o fotografie în care este desfigurată, în urma bătăilor primite de la fostul soț. 

Un nou scandal pare să lovească showbiz-ul din România! După ce au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iubirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-a risipit ca vântul. În urmă cu câteva zile, cei doi au divorțat la notar, însă deloc într-un mod liniștit. 

Acum, noi dezvăluiri șochează țara! Bianca a fost bătută de Alex Bodi și a decis că este momentul să facă publică această informație. Pe contul de Facebook, blondina a postat un screen dintr-o conversație, în care i-a trimis unei persoane o fotografie în care este desigurată de bătaia pe care i-a dat fostul soț. 

Pe poză, Bianca a scris: “Cu asta am rămas! Dar m-am vindecat! Să vedem ce spun acum autoritățile despre “bărbăția” ta”, semn că este gata să-l înfrunte pe Alex Bodi în orice clipă. 

De asemenea, persoana în cauză și-a exprimat părerea de rău față de fosta asistentă tv, conștientă fiind că nu are ce să facă mai mult: “Văd, Bianca! Ce să zic, sincer, îmi pare rău!”.

Vă reamintim că cei doi au divorțat în mare scandal, recurgând la gesturi la care nimeni nu se aștepta. Bianca i-a aruncat lui Bodi telefonul pe geam, iar afaceristul nu a stat prea mult pe gânduri și i-a spart mobilul blondinei, care a fost foarte afectată de cele întâmplate. sursa:spynews