Mirela Vaida, mesaj dedicat românilor, în plină epidemie de coronavirus! ”Devenim vulnerabili în fața fricii”

Frica de coronavirus a intrat și în vedetele din România, care au preferat să asculte regulile emise de către autorități și

să stea cât mai mult în casă. Este și cazul Mirelei Vaida, care a decis să le scrie un mesaj românilor, doar doar îi mai încurajează puțin! 

Mirela Vaida este fără îndoială una dintre cele mai bune prezentatoare tv de la noi din țară. Vedeta este mereu în atenția fanilor ei, pe contul de Instagram, acolo unde oferă sfaturi utile și postează fotografii din sânul familiei.

„Ce grăbiți ne trăim viața”

În momentul de față ne confruntăm cu o problemă care a reușit să pună stăpânire pe țara noastră, și anume, epidemia cu coronavirus. 

Blondina a ținut să asculte de regulile emise de către autorități și a postat un mesaj încurajator pe rețelele de socializare, acolo unde își îndeamnă fanii să îi urmeze sfatul. 

Vaida consideră că devenim vulnerabili în fața fricii și că această epidemie ar trebuie să ne întărească pe noi ca oameni.

În plus, ar trebui să apreciem mai mult așa-zisa carantină și să petrecem timp prețios alături de familie și cei dragi! 

”Poate că tot ce ni se întamplă în aceste vremuri nu este întâmplător! Învățăm, în astfel de momente, ce fragili suntem, de fapt, ce vulnerabili

devenim în fața fricii, ce grăbiți ne trăim viața, cât de puțin stăm cu familia! Și ce minunat e să ai zile doar pentru tine, de #stămacasă,

în pijamale, fără tocuri, fără machiaj, fără ore la care trebuie să fim neapărat undeva, fără dead-line-uri, fără presiuni!

Având, parcă, tot timpul din lume pentru cărțile preferate, pentru filme, pentru gătit, pentru stat cu copiii!

Ai mei sunt cei mai fericiți! Și eu la fel!! Să stăm acasă și să trăim ceea ce am pierdut până acum! Sănătate și dragoste!! Vă îmbrățișez! 🤗💖🙏”, a scris vedeta. sursa:spynews