Sfatul zilei de luni, 16 martie 2020. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii

Berbec

Panica şi frica sunt adjectivele care vă caracterizează în această perioadă. Astrologii vă sfătuiesc să staţi calmi, pentru că totul se va termina cu bine, atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru familia dumneavoastră. Număr norocos: 6.

Taur

Taurii încep săptămâna în forţă. Realizează că nu au de ce să se teamă şi demarează noul proiect la serviciu, proiect ce le va aduce admiraţia întregului colectiv. Număr norocos: 7.

Gemeni

Gemenii câştigă la loto. Un bilet jucat duminică le va aduce o sumă de bani importantă. Astfel, săptămâna începe cu dreptul pentru nativii din această zodie. Număr norocos: 15.

Rac

În contextul epidemiei de coronavirus mulţi dintre nativii zodiei rac vor fi lăsaţi să lucreze de acasă. Pentru mulţi măsura lucrului de acasă este stresantă. Copiii sunt prezenţi pe tot parcursul programului de lucru şi vă distrage profund de la ce aveţi de făcut. Număr norocos: 8.

Leu

Leii nu pot sta acasă pe pe timpul epidemiei de coronavirus, trebuie să fie prezenţi la locul de muncă. Aceştia nu trebuie să fie speriaţi, cu câteva spălări ale mâinilor şi cu puţin gel dezinfectant ziua de muncă trece cu bine. Număr norocos: 12.

Fecioară

Fecioarele îşi iau concediu în măsura în care aceasta se poate. Astfel, mulţi dintre nativi petrec ziua de luni în linişte, în sânul familiei. Tot ce aveau în plan se amână. Număr norocos: 11.

Balanţă

Balanţele petrec o zi romantică alături de partener. De mult nu au mai avut parte de aşa ceva, noroc cu epidemia de coronavirus. Seara se termină în faţa televizorului unde ştirile despre coronavirus curg pe toate canalele. Număr norocos: 14.

Scorpion

Nativii din scorpion sunt cu gândul la rudele care sunt stabilite în ţara unde coronavirusul face ravagii, Italia. Cele câteva convorbiri pe care le faceţi zilnic cu ei vă ţine moralul sus, mai ales că veştile de la aceştia sunt bune. Număr norocos: 5.

Săgetător

Vă este teamă că nunta programată pentru luna mai s-ar putea să fie anulată din cauza epidemiei de coronavirus. Speraţi ca până atunci totul să revină la normal. Astrologii spun că aveţi toate şansele ca nunta să nu mai poată avea loc. Număr norocos: 9.

Capricorn

Caprocornii care sunt stabiliţi în străinătate de gândesc să revină în ţară în această perioadă. Apropiaţii vă sfătuiesc să nu o faceţi, cel puţin nu acum. Dacă e să reveniţi în ţară cel mai sigur este să o faceţi după ce epidemia de coronavirus se mai potoleşte. Număr norocos: 3.

Vărsător

Vărsătorii îşi descoperă marea dragoste în plină epidemie de coronavirus. Viitorul partener este găsit exact la o coadă la supermarket. Îl remarcaţi întrucât este un cumpărător atipic în această perioadă, ţine în braţe doar o pâine şi două beri. Număr norocos: 8.

Peşti

Toate planurile vă sunt date peste cap de coronavirus. Astrologii vă sfătuiesc să aveţi grijă mare la sănătate. O vizită la medic după ce va trece epidemia de coronavirus este necesară. Altfel boala va avansa. Număr norocos: 18.