ULTIMA ORA: Primul magazin care care interzice cumpararea a mai mult de 2 produse in starea de urgenta

Mega Image a publicat in magazin afise prin clientii sunt informati ca supermarketul nu mai vinde mai mult de doua produse din aceeasi categorie de produse. „Nu vindem unui singur client mai mult de 2 pungi de faina!” este unul din anunturile afisate in magazin.

Dupa ce ce astazi asociatia Supermarketurilor si Hypermarketurilor a anuntat ca exista stocuri suficiente in magazine, se pare ca in unele exista mici probleme de alimentare. Cumparaturile sunt excesive si priveaza alti clienti sa aiba acces la produse de necesitate.

Mega Image a postat si un anunt referitor la COVID-19

Suntem mai mult decat oricand impreuna in aceste momente in care este prioritar sa fim agili pentru sanatatea si siguranta noastra, a tuturor.

Pentru a preveni raspandirea COVID-19, am implementat mai multe masuri si urmarim in continuare evolutia evenimentelor pentru a aplica noi solutii ca sa fim in siguranta.

Trecem printr-o perioada foarte solicitanta, in care ne confruntam cu cereri foarte mari de produse si intreaga echipa Mega Image s-a mobilizat, depune eforturi zilnic pentru a face fata si pentru a fi in continuare un loc sigur pentru cumparaturi.

Cu toate aceste masuri, ceea ce este cel mai important este ca suntem cu totii impreuna si contam unii pe altii. Este o perioada care ne-a scos din confortul si ritmul zilelor obisnuite si trebuie sa rezistam, sa ne uitam la solutii si sa respectam reguli simple de siguranta.

E important sa nu aglomeram magazinele in aceasta perioada, prin urmare va sfatuim sa desemnati doar o persoana din familie sa faca cumparaturile.

Va rugam sa cumparati din fiecare produs doar cantitatea necesara familiei dumneavoastra.

Noi nu vindem en-gros, nici cantitati nejustificat de mari si orice dezechilibru ne afecteaza modul normal de functionare si ii lasa pe alti clienti fara produse.

Va asiguram ca stocurile de produse sunt suficiente si facem aprovizionarea continuu in magazine.
Va multumim in numele intregii echipe pentru intelegere si solidaritate. Reusim impreuna!, scrie huff.ro

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „VĂ RUGĂM CUMPĂRAȚI DIN FIECARE PRODUS DOAR CANTITATEA NECESARĂ ÎN CONDIȚII NORMALE! ȘI LA ALȚI CLIENȚI CARE AU NEVOIE. # reusimimpreuna MEGA”