Lovitură dură pentru Oana Zăvoranu! Bunurile vedetei, executate silit

Oana Zăvoranu trece printr-o perioadă grea. Vedeta a pierdut un proces important.

Oana Zăvoranu a fot acuzată că și-a trimis bunica la azi și că ulterior nu ar fi plătit costurile lunare pentru îngrijirea bătrânei. Celebra vedetă de televiziune a fost dată în judecată și a pierdut procesul.

„Tip soluție: Schimbat total. Soluția pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa civilă apelată. Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantei sume de 15.000 lei.

Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 3067,5 lei cheltuieli de judecată, din care 1.785 lei reprezintă onorariu avocațial și 1.282,5 lei reprezintă taxă judiciară de timbru fond și apel.

Cu recurs în termen de 30 de zile de la pronunțare, cererea urmând a fi depusă la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în decizia magistraților, conform Cancan.

Lovitură dură pentru Oana Zăvoranu! Bunurile vedetei, executate silit

Oana Zăvoranu ar fi trebuit să aibă grijă de bunică, fiind tutorele ei. Actrița ar fi abandonat-o, însă, în ciuda notificăriloe primite de la căminul de bătrâni.

”Pe de altă parte, tribunalul constată că, față de starea de fapt rezultată din probele administrate, practic, persoana pusă sub interdicție, numita Z. Eufimia a fost abandonată de către tutorele acesteia,

iar apelanta reclamantă a fost obligată să-i asigure întreținerea necesară, neavând posibilitatea legală și morală de a abandona

o persoană lipsită de discernământ și cu o vârstă înaintată. În aceste condiții, tribunalul apreciază că, practic, a avut loc o reînnoire tacită a contractului de servicii sociale încheiat inițial.

Față de toate aceste considerente, apreciază că, pe de o parte, intimata pârâtă este persoana care trebuie să plătească cheltuielile ocazionate de întreținerea numitei Z. Eufimia, fiind parte în raportul

juridic stabilit între părți, iar pe de altă parte, pretențiile apelantei reclamante, din cererea de chemare în judecată, sunt întemeiate”, au menționat judecătorii, au mai menționat magistrații, conform Cancan.

fara descriere

„Tip soluție: Admite cererea. Soluția pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită.

Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, astăzi, 13.02.2020. Document: Încheiere finală (dezinvestire) – 13.02.2020”, au hotărât magistrații la începutul acestui an. sursa:wowbiz