În loc de autoizolare, mama Danielei Crudu a ieșit la plimbare. Cum a fost surprinsă în București

Deși s-a întors din Italia recent, refuză autoizolarea la domiciliu și iese la plimbare. Cum a fost surprinsă în București, alături de fiica ei?

În loc de autoizolare, mama Danielei Crudu a ieșit la plimbare

Toți românii care au ajuns în țară înainte ca toate zborurile dinspre și către Italia să fie anulate sunt obligați să se autoizoleze

la domiciliu timp de 14 zile. Florentina Crudu, mama fostei asistente TV, nu s-a conformat regulilor impuse de autorități.

Mai mult, întoarsă nu de mult din țara unde lucrează, a fost surprinsă la plimbare, pe străzile din Capitală. Florentina Crudu s-a fotografiat alături de Ana, fata ei cea mare, la un restaurant din nordul Bucureștiului.

Femeia calcă pe urmele fiicei sale

Fiica ei, care trece adesea pragul medicului estetician pentru mici îmbunătățiri, a luat-o și pe mama ei la doctor.

Astfel, după zece ani de muncă în străinătate, Florentina Crudu a spus că este cazul să își facă un mic cadou, înainte de Sărbători, iar, la jumătatea lunii noiembrie, doctorul Vitalie Stan a operat-o la față.

În loc de autoizolare, mama Danielei Crudu a ieșit la plimbare. Cum a fost surprinsă în București
Florentina Crudu și fiica ei, Ana, sora mai mare a Danielei

Specialistul i-a modificat trei zone într-o singură intervnție: i-a scos gușa, i-a ridicat sprâncenele și i-a îndepărtat excesul de

piele din zona ochilor. În total, femeile din familia Crudu au 7 operații estetice. De-a lungul timpului, Daniela și-a pus silicoane, și-a făcut rinoplastie și lipoaspirația gușei, iar sora ei, Ana, a vrut și ea sâni mai mari.

“Domnul Vitalie Stan mi-a scos guşa, mi-a făcut o blefaroplastie şi mi-a ridicat sprâncenele. Sunt impresionată de acest medic,

de felul în care lucrează. În clinica lui sunt condiţii ca în Italia. Pot să spun că sunt fericită pentru că mi-am făcut operaţia asta”, a declarat mama Danielei Crudu, pentru Click.