Horoscop, sâmbătă, 21 martie. Zodiile care au PROBLEME MARI de SĂNĂTATE

Ultima parte a lunii martie vine cu suprize și schimbări pentru majoritatea zodiilor. Este o perioadă a transformărilor, pe care nativii zodiacului european le vor resimți, din plin. Mai mult, în ziua de sâmbătă, pe 21 martie 2020, anumite zodii vor avea mai multă inițiativă, când vine vorba despre cei dragi.

Horoscop, sâmbătă, 21 martie. Ce zodie trebuie să-i mobilizeze pe apropiați

Aproape toate zodiile au parte sâmbătă de momente foarte bune, în special la capitolul sentimental. Astrologii prevăd chiar o întâlnire demnă de cărțile destinului pentru câțiva nativi, care își pot cunoaște sufletul pereche.

Berbec

Pentru Berbeci se anunță a fi o zi favorabilă, pentru că pot pune bazele unei afaceri foarte profitabile, în perioada de față. De asemenea, dacă vor avea și sprijinul celor din familie sau a prietenilor, se pot regăsi într-o situație financiară bună.

Taur

Taurii ar putea la rândul lor să primească un apel telefonic, de la cineva aflat la distanță. Poate fi cineva cu care nu au mai avut de multă vreme o legătură. Va fi însă vorba despre un moment foarte special, pe care îl vor aprecia, mai ales că e vorba de o persoană totuși apropiată.

Câteva zodii trebuie să aibă mai mult grijă de cei dragi, în această perioadă

Gemeni

Gemenii pot să își depună energia într-un proiect mai important decât cele de până acum. Poate fi vorba despre ceva pe plan personal la care lucrau, dar au abandonat ideea de ceva vreme. În perioada de față, vor putea depune efort și energie pentru a crea ceva cât se poate de uimitor. Îi va impresiona pe cei din jur, însă nu trebuie să se lase descurajați de cârcotași, potrivit observator.tv.

Rac

Racii vor fi nevoiți să renunțe la activitățile care nu le mai aduc vreun beneficiu sau satisfacție. Vor putea să facă mai mult sport sau să își găsească un nou hobby, care să îi scoată din zona lor de confort. E o perioadă bună să își descopere fie talentele ascunse, fie să practice anumite activități cu familia.

Leu

Cei din jurul Leilor ar trebui să știe că în această perioadă nu vor să discute cu persoanele morocănoase sau negativiste. Ar putea să îi scoată din echilibrul emoțional și să le dea viziunea peste cap, de aceea vor evita pe cât posibil astfel de situații. Mai mult, vor fi nevoiți să fie chiar ei cei care calmează situația. Îi vor asigura pe cei din jur, colegi, prieteni sau familie, că le pot da o mână de ajutor, la ananghie. Sunt nevoiți la rândul lor să își păstreze optimismul, dar și speranța că lucrurile vor reveni la normal.

Fecioară

Pe Fecioare le recomandă o foarte bună organizare, dar și spiritul de echipă și sacrificiu, în momentul de față. Vor da dovadă și de o bună disciplină militară, ce îi consacrează pe nativii acestei zodii. Asta deoarece nu se pierd niciodată cu firea, și rămân optimiști, indiferent de criza pe care o traversează. De aceea, își vor folosi aceste abilități deloc de neglijat pentru a-i mobiliza pe cei din jurul lor, în special pe cei dragi.

Balanță

Balanțele au nevoie de noi provocări, în mod constant, altfel vor deveni leneși și cuprinși de o stare generală de apatie. Trebuie să își regăsească energia chiar și în situația dată. Se pot gândi la acele activități pe care își doreau să le facă mereu și să își facp o listă. Statea lor de spirit va fi cu mult îmbunătățită.

Scorpion

Scorpionii se pot regăsi într-o situație capcană, dar trebuie să își controleze emoțiile, mai ales pe cele negative. Își pot recăpăta speranța dacă vor trece la acțiune și se pot pregăti din timp pentru cele necesare. Trebuie să poarte o discuție cu cei dragi și să îi încurajeze să își facă un plan, chiar și pe o perioadă scurtă.

Săgetător

Săgetătorii au parte de clipe foarte frumoase, în familie. Ceea ce va însemna că pot petrece mai mult timp, cu persoanele dragi din viața lor. Vor depăna amintiri și se vor bucura de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Optimismul lor va reuși să îi inspire și pe ceilalți, fiind molipsitor.

Capricorn

Pe Capricorni începutul de weekend îi va regăsi tot în apropierea prietenilor și a familiei. Vor putea parcurge scurte călătorii, în locuri pe care nu le-au mai vizitat de ceva timp. Au nevoie de astfel de escapade pentru a putea să își reîncarce bateriile, pentru o nouă săptămână de muncă. Spre seară, vor primi o veste foarte bună care le va da mult optimism.

Vărsător

Unii Vărsători pot avea cheltuieli neprevăzute, pe parcursul weekend-ului. Fie va fi vorba despre cadouri sau de cumpărături pe care oricum erau nevoiți să le facă. De asemenea, trebuie să își prioritizeze achizițiile, pentru a nu rămâne într-o pană financiară.

Pești

Peștii au parte de o un sfârșit de săptămână în care sunt mai concentrați ca de obicei. Le este mai greu să relaționeze cu cei din jur, dar conjunctura astrală în care se află le vor permite să se detașeze. Vor petrece timp cu cei dragi și se vor implica în diverse proiecte.