Horoscop Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020. Toate planetele sunt pe partea dreaptă a Karmei, ce zodii sunt afectate de schimbări

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020. Iată ce anunță cunoscuta astroloagă pentru fiecare zodie în parte, ce spune Mariana Cojocaru.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 BERBEC

Berbec- O perioadă dezechilibrată, căci în săptămâna viitoare toate planetele sunt prezente doar pe jumătate de astrogramă, cealaltă jumătate fiind complet goală. Aspect rar din punct de vedere astrologic, care lasă descoperite multe domenii existențiale. De aceea e important ce aveți înscris pe astrograma personală, căci raportez aceste aspecte curente ca să pot ghida corect prin viață (dragoste, amor).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 TAUR

Taur- Vă spuneam că în 2020 sunt aspecte mult mai grele decât în 2019. Sunt uimită și eu de marcajele ce sunt în dezechilibru pentru perioada următoare. În dragoste, chiar dacă sunt sau trebuie să fie doi pe un balansoar tot există dezechilibru. E valabil și la Leu, Scorpion, Vărsător, dar și la celelate zodii. Semne se conturează și în natură( temperaturi anormal de calde, secetă, vijelii, tornade).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 GEMENI

Gemeni- Tornade pe destin. Cum perioada este dezechilibrată din punct de vedere astrologic, dezechilibre vor apărea și în viața voastră de cuplu, sentimental/copii și chiar pe sănătate. Cariera și business-ul pot fi afectate, de aceea spuneam și la celelalte zodii(citiți) că primavara are un start neașteptat și șocant. După o iarnă în care temperaturile au fost chiar de vară și primăvară, recoltele sunt în primejdie.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 RAC

Rac- Toate planetele sunt pe partea dreaptă a Karmei din Rac și Capricorn, iar pe stânga ei este complet gol. Pericole iminente pentru mulți dintre voi, indiferent de zodia în care v-ați născut. Cum astrograma karmică mă ajută să scot la lumină adevărurile despre fiecare, nu mă hazardez să vă dau soluții ultra-generale și să vă arăt căi care se pot dovedi apoi înfundate pentru voi(dragoste, carieră, sănătate).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 LEU

Leu- Intrăm în prima zodie în care nu avem suport planetar. Sunteți complet descoperiți și vulnerabili la această oră(citiți tot ca să înțelegeți aspectele astrale). Unii pot fi afectați pe carieră, sănătate sau în plan sentimental(dragoste, copii, familie, casa ca domiciliu sau rude). Bariere închise se întrevăd la orizont, iar căile de ocolit le văd personal.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 FECIOARĂ


Fecioara- Voi sunteți a doua zodie care pedalați în gol, dacă ați citit deja…Opoziția cu Neptun din Pești a Soarelui natal vă pune în diferite ipostaze nu tocmai plăcute. Știți pe cine vă bazați? Că în dragoste este ca în filmul de desen animat TOM și Jerry. Cariera trebuie să o studiez personal ca văd căile bune de evoluție. Sănătatea are implicații karmice profunde ce le analizez ca și cauze în viețile anterioare…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 BALANȚĂ

Horoscop Mariana Cojocaru – zodia balantaBalanța- Cum primăvara readuce la viață natura, vă rog să ascultați cântecul prietenului meu în viață Alan Jackson- When Somebody Love You. Este nativ Balanță și mă mândresc cu EL. Tocmai pentru că este venusian adevărat… Cum sunteți cea de-a treia zodie în care nu sunt planete, semn de dezechilibru existențial, cred că vor fi afectate multe sectoare existențiale(exp: BrexIt).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 SCORPION

Scorpion- Cea de-a patra zodie complet dezgolită și neprotejată de planete este Scorpionul. Vizate sunt casa și familia(atât cea de origine, cât și cea de v-ați întemeiat-o, la cei care spun că au sotit/ă), căci pe mulți îi interesează de dragoste. Sănătatea are implicații karmice la voi sau la cei dragi vouă, iar de carieră ce pot să spun, câtă vreme mulți nu și-au găsit menirea, căile corecte le văd pe astrograma lor.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 SĂGETĂTOR

Săgetător- Cum Maleficul Marte este conjunct cu Jupiter(patronul vostru) și Pluton, e clar că lucrurile evoluează haotic și nu vă găsiți locul. În constelația voastră e gol(cea de-a cincea zodie, dacă ați citit tot). Dezechilibrul perioadei este evident, dar pentru a vă putea orienta va trebui să înțeleg ce marcaje aveți înscrise la naștere. Tensiunile la nivel macro se vor răsfrânge și la nivel micro/familie.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 CAPRICORN

Capricorn- Nu puteți spune HOP, pânâ nu ați sărit. Mulți nativi și native se confruntă acum cu probleme (blocaje) pe carieră, probleme în dragoste(cumpene), dispute și probleme ce țin de controale și justiție. La unii s-a deschis Cutia Pandorei, la alții urmează să fie deschisă. Sănătatea este un punct foarte vulnerabil și ați văzut ce ravagii a făcut pe Karma aceasta Virusul din China și virozele.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 VĂRSĂTOR

Vărsător- Saturn proaspăt intrat în zodia voastră va împărți apele între nativii de tip uranian( cu geniu și har) și cei saturnieni( lipsiți de har). Oricum uranienii și saturnienii se resping; nu există rezonanță între ei și nu se acceptă. Geniali au fost Ștefan Iordache, Marin Moraru , Paul Newman, James Dean. Au acea strălucire în ochi, pe care nu o vezi la mulți alți nativi ai zodiei. Charisma lor e tip Shakira!…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020 PEȘTI

Pești- Luna, Mercur și Neptun sunt în constelația voastră la debut de săptămânâ. Dacă ați citit deja, ați văzut că lucrurile pot scăpa ușor de sub control. Nici o compatibilitate pare să nu fie funcțională, de vreme ce este dezechilibru. Chiar și cei care pot contesta acum acest lucru, se vor convinge că am avut dreptate(în dragoste, pe carieră sau sănătate). Eu pot să vă arăt calea de ieșire din labirint. sursa:kfetele