După divorțul de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu s-a întors la Victor Slav. Au petrecut seara împreună alături de fiica lor, Sofia

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat cu scandal, iar afaceristul a acuzat-o pe vedetă că nu are grijă de fiica ei.

Seara trecută, Bianca Drăgușanu a fost alături de Sofia, dar și de fostul ei soț, Victor Slav. Cei trei s-au jucat și au râs împreună.

De ceva timp, Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu au mai stat împreună alături de fiica lor, Sofia. Micuța a venit în

București și este foarte fericită să-și petreacă timp alături de părinții ei. Madi, mama Biancăi Drăgușanu este cea care are grijă de Sofia, atunci când vedeta este ocupată.

Alex Bodi a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că nu este o mamă bună și se folosește de copilul ei. Afaceristul a mai declarat că vedeta nu-i acordă toată atenția miceuței sale.

Bianca Drăgușanu, cuvinte de laudă la adresa lui Victor Slav

După ce Alex Bodi a început să o acuze pe Bianca Drăgușanu că este o femeie care provoacă și că toți bărbații au bătut-o, vedeta face declarații neașteptate despre fostul ei soț. Bianca vorbește foarte frumos despre Victor Slav și spune că acesta a respectat-o și nu a lovit-o niciodată.

Bianca-Dragusanu-secret-viva

‘Eu am fost respectată de fostul meu soț, de Victor. În relația cu fostul fotbalist am fost respectată.

Victor Slav si Sofia

Pe mine Victor nu m-a atins nici măcar cu un cuvânt vreodată. Victor nu mi-a zis o dată un cuvânt urât’, a declarat Bianca Drăgușanu. sursa:viva.ro